Gezi'yi Anlatın

Gezi Parkı'nda başlayarak tüm ülkeye yayılan barışçıl ve haklı direniş, polisin acımasız ve hukuksuz müdahelesine ve kasıtlı veya kasıtsız olarak halkı çeşitli şekilde kışkırtanlara rağmen iki haftadan uzun bir süredir devam ediyor. Bu süreçte ortaya çıkan en önemli gerçeklerden biri ise ulusal ölçekteki (neredeyse) hiçbir yazılı veya görsel medyaya güvenilemeyeceği oldu.

Olaylar boyunca şüphesiz pek çok şey yaşandı. Bunların bir kısmı fotoğraflarla veya yazılarla internetin silinmez mürekkebine aktarıldı, bir kısmı çeşitli sosyal ağ sitelerinde kişisel hesaplardan paylaşıldı, bir kısmı da yaşayanlarda bir hatıra olarak kaldı. İTÜ24 ekibi olarak biz, tüm gelişmeleri yakından takip ettik ve şimdi de senin hikayeni dinlemek (okumak) istiyoruz.

Böyle önemli bir zamanda sitemizdeki köşe yazıları bölümünü "Gezi Parkı Direnişi" ile ilgili deneyim ve görüşlerinize ayırıyoruz. İTÜ'nün erdem sahibi mensupları olarak görüşünüz ne olursa olsun hoş görüyor ve saygı duyuyor, sizi aynı erdemler çerçevesinde yazdığınız yazılarınızı Köşe Yazıları bölümümüze göndermeye davet ediyoruz. Yazınızı tam adınız ve sitemizde görüntülenmek üzere bir fotoğrafınızla birlikte haber@bu spam engeller mi acaba? :)itu24.com adresine gönderebilirsiniz.

İTÜ24 'Sıfırdan Başlayacaklar İçin Yazılım Uzmanlığı Eğitimi' Yaz Programı Mühendislere "teknik öğretmen" mağduriyeti

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi