Yiğit
Son 180 günde 9 haber

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda İTÜ 250. Yıl Şenlikleri'ne katılacak olan sanatçılar, İTÜ'nün Instagram hesabından duyurulmuştu. Ancak bugün yapılan beklenmedik bir açıklama ile şenlik katılımcıları son halini yavaş yavaş alıyor. 

"Hızına yetişemeyeceğimiz biri" geliyor

Yapılan son paylaşımda ismi kesin olarak verilmemekle beraber şenliğe "hızına yetişemeyeceğimiz biri"nin geleceği duyuruldu, bu sanatçının paylaşımda çalan şarkının sahibi Ceza olması kuvvetle muhtemel. İTÜ, ünlü sanatçıyı en son 2019 İTÜFest'te ağırlamıştı. 

Sanatçı listesinde "add-drop haftası"

İTÜ, bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Nil Karaibrahimgil'in 22 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda olacağını duyurmuştu. Çok geçmeden duyurunun yapıldığı paylaşım kaldırıldı ve iptalle ilgili başka bir açıklama yapılmadı. YTÜ Spring Fest'te de 22 Mayıs'ta sahne alacağı açıklanan Nil Karaibrahimgil'in tarih uyuşmazlığı nedeniyle İTÜ 250. Yıl Şenlikleri'nde yer alamayacağı tahmin ediliyor. 

Konuyla ilgili son haberimizde bahsedilen öğrencilerin yaptığı silüet-sanatçı eşleşmeleri de bu hafta itibariyle doğrulanmış oldu. Kim olduğu bir türlü çıkarılamayan gizemli sanatçının durumu sosyal medyadadan kendisine atılan mesajla doğrulayan Ali Güven olduğu öğrenildi. 

An itibariyle 250. Yıl Şenlikleri'nde yer alan sanatçılar 

Yapılan son değişiklikler ile 250. Yıl Şenlikleri'nde güncel olarak sahne alması beklenen sanatçılar MFÖ (23 Mayıs), Ceza, Yonca Evcimik, Zeynep Dizdar, Faruk K ve Ali Güven olarak biliniyor. 2 hafta gibi az bir süre kalan etkinlik hakkındaki tüm detaylar henüz kesinleşmemişken festival ruhuna hasret kalmış İTÜ'lüler, gün saymaya başlamış durumda.  

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı Jr. Bee neden kapatıldı?

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi