Özlem
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'lülerin geliştirdiği oyun ManMade Kickstarter'da

İTÜ'lülerin geliştirdiği, Türkiye'nin ilk sinematik VR oyunu ManMade Kickstarter'a çıktı. Toplamda 43,000 Euro toplamayı hedefleyen ManMade, ilk günden 7,333 Euro toplayarak hızlı bir başlangıç yaptı. İTÜ CBILAB VR Studios'ta geliştirilen ManMade; HTC Vive, Oculus Rift, PC, PlayStation ve PlayStation VR platformlarında yayınlanacak.

Türkiye'nin ilk sinematik VR oyunu

Türkiye'nin ilk sinematik VR oyunu olan ManMade'de, Anika ve Kaan isimli farklı geçmiş, kültür ve inanca sahip olan iki ayrı oynanabilir karakter bulunuyor. Fütüristik bir dedektiflik deneyimi sunan oyunda, macera boyunca gerçekleşen detaylara dikkat etmek oyunun gidişatı açısından önem taşıyor. Mekanları keşfetmek ise zor durumların üstesinden gelmeniz, gerçeği ortaya çıkarmanız ve insanları ikna etmeniz için gerekli bilgiyi sağlıyor.

Gerçek aktörler kullanıldı

Gerçek aktör ve performansların kullanıldığı oyunda, aktörlerin yüzlerini dijitalleştirmek için 3 boyutlu tarama yöntemi kullanıldı. Aktörlerin vücut hareketlerini yakalamak için IKinema, yüz hareketlerini yakalamak için ise FaceWare teknolojisi kullanıldı.

Destek olmak için:

Siz de İTÜ'lülerin geliştirdiği ManMade'ye destek olmak istiyorsanız Kickstarter sayfasından projeye bağış yapabilirsiniz.

Kickstarter sayfası: https://www.kickstarter.com/projects/yigitbekir/manmade-scifi-action-adventure-game-set-in-an-ai-r?ref=444880&token=704e5ac3

 

ManMade'den görseller

İTÜ'de neler oldu? 21 Mayıs - 10 Haziran 2018 MATE ROV Competition 2018'de ülkemizi İTÜ temsil edecek

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi