İTÜ mezunları artık kolayca iş bulabilecek

İTÜ Mezunlar Derneğinden Büyük Adım İTÜ Mezunlar Derneği Kariyer Merkezi Web Sitesi ( www.itumdik.com )

İTÜ Mezunlar derneği açmış olduğu kariyer merkezi web sitesi ile yalnızca İTÜ'lü mezunları istihdam etmek isteyen firmaların ilan eklemelerini ve İTÜ mezunlarının kolayca iş bulmasını sağlıyor.

SİZ hala CV'nizi bırakmadınız mı?

Mezunlar derneği kariyer merkezi sayesinde İTÜ'den mezun olanların özgeçmişlerini (CVlerini) siteye eklemelerini ve yalnızca İTÜ Mezunu istihdam etmek isteyen firmaların bu özgeçmişleri inceleyip uygun kişileri işe almasını sağlıyor. İTÜ Mezunlarına, niteliklerine ve beklentilerine uygun iş imkanlarını sağlamak ve aynı zamanda tüm işverenlere,  aradıkları  yüksek nitelikteki İTÜ’lü mühendis ve mimarlar için güvenerek başvurabilecekleri bir platform oluşturma amacıyla kurulan İTÜ Mezunlar Derneği kariyer sitesi İTÜ Mezunu olma farkını daha da ön plana çıkartıyor. Bu amaçla mezun olan İTÜ öğrencilerinin ve İTÜ'yü tercih edecek üniversite adaylarının "kazanırsam iş bulabilirmiyim?" sorununa kesin çözüm bulunmuş olacak. Ayrıca İTÜ Mezunlar derneği mezunların kariyer merkezine kayıt olup kendilerine göre iş ilanlarını arayıp başvurabilme imkanını da sağlıyor.

Kariyer Merkezine başvuracak mezunlar başlıca üç ana grupta toplanmaktadır:

1) Henüz yeterli iş deneyimi olmamakla beraber, iyi bir akademik teknik eğitim almış ve yaptıkları nitelikli gerçek stajlarla  profesyonel  iş hayatına başlamaya hazır genç ve dinamik İTÜ’lüler

2) Profesyonel iş dünyasında belli bir deneyim ve birikime sahip ve girecekleri kuruma ciddi katma değer yaratabilecek nitelikte deneyimli 30-45 yaş grubu İTÜ’lüler 

3) Çeşitli sebeplerle erken emekli olmuş veya başka nedenlerle iş aramakta olan,  deneyimleriyle kurumlarına değer katacak 45 yaş üstü İTÜ’lüler

Kariyer Merkezi işverenlerine ise öncelikle şu imkanları sağlamaktadır:

1) Kariyer merkezine vereceğiniz iş ilanlarınıza yapılacak başvurular mutlaka bir İTÜ mezunu tarafından yapılmış olacaktır. Dolayısıyla niteliksiz başvuruların doğuracağı gereksiz zaman kaybı baştan önlenmiş olmaktadır.

2) Gerek işveren, gerekse iş arayan başvuruları Kariyer Merkezi tarafından bir ön incelemeye tabi tutulmakta ve temel bazı kriter incelemesi yapılmakta. Bu sayede Kariyer merkezi seçkin bir istihdam bürosu hüviyetindedir. 

3) Bu merkez kar öncelikli değil, mezunlarına dönük nitelikli hizmet öncelikli çalışan bir kurumdur. Dolayısıyla, işverenler iş ilanlarını benzerlerine göre makul fiyatlarla ve onbinlere varan seçkin bir kitlenin dikkatine sunmuş olacaklar.

4) İşverenler, ilanları için yapacağı ödemeyle aynı zamanda derneğin burs fonuna katkı sağlamış olacaklar.Kariyer Merkezi istisnasız tüm firmaların başvurusuna açıktır.  Bununla beraber, yalnızca iş arayan İTÜ mezunları başvurabilir.

Kariyer merkezi bir ilk adım olarak kurmuş olduğu kariyer web sitesinin yanı sıra ileriki zamanlarda istihdama dönük seminerler yapacağını ve İTÜ öğrencilerine İTÜ Mezunu olmanın ayrıcaklarını hissettirecekleri bir istihdam bürosu olmayı amaçlıyor. Bununla birlikte Mezunlar Derneği tüm mezunların kariyer merkezine kesinlikle özgeçmişlerini eklemeleri çağrısında bulundu.

İTÜ Mezunlar Derneği Kariyer Merkezi Web Sitesi : www.itumdik.com

Sık Sorulan Sorular ; İş Verenler İçin

Sık Sorulan Sorular ; Adaylar İçin

KARİYER MERKEZİ GÜNCEL İŞ İLANLARI

İTÜ seçmelerine ‘Gezi’ ertelemesi Süleyman Demirel 65 yıllık eşi Nazmiye Demirel'i kaybetti

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi