Eren
Son 180 günde 0 haber

İTÜRO bu sene orman bağışlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Otomasyon Kulübü (İTÜ OTOKON) tarafından 2007 yılından beri düzenlenen İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları(İTÜRO)'nın 14.sünü 16-17-18 Nisan 2020 tarihlerinde yapmaya hazırlanıyor. İTÜ OTOKON bu yıl yarışmalar, paneller  ve seminerlerin yanı sıra doğaya katkıda bulunmak adına TEMA Vakfı ile anlaştı.

Etkinlik tarihinden 1 ay önce başlamak üzere TEMA Vakfı tarafından verilen hesap numarasına yapılacak bağışlarla orman kurma kampanyası fonlanacak. Siz de İTÜRO'nun TEMA vakfıyla ortak düzenlediği orman bağışı kampanyasına destek olmak istiyorsanız İTÜRO'nun sosyal medya hesaplarından duyuracağı hesap numaralarına bağış yapabilisiniz.

İTÜRO nedir?

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından bu sene 14.sü düzenlenecek olan Türkiye'nin en köklü robot olimpiyatı İTÜ Robot Olimpiyatları (İTÜRO), robotik alanında çalışma yapmakta olan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini düzenlenecek etkinlikler aracılığıyla bir araya getirmeyi hedefleyen ve meydana gelen teknolojik gelişmeler ışığında bu alanda yapılan çalışmaları sorgulamayı planlayan bir oluşumdur. Toplamda 10 kategoriden oluşan yarışmalara son 13 yılda yaklaşık 10.000 kişi katılmıştır.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak almak için tıklayınız.

İTÜRO sosyal medya hesapları:

Instagram: https://www.instagram.com/ituroorg/

Twitter: https://twitter.com/ituroorg

Facebook:  https://www.facebook.com/ituro/

Youtube: https://www.youtube.com/user/ITURobotOlympics

Yazılımseverler BEST İstanbul Hackatonu için sabahlayacak FF Bölüm 3 | İTÜ rektörlerinin efsaneleşmiş sözleri, İTÜ envanterleri

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor