Snowboard Dünya Kupası İTÜ Stadyumu'nda

Snowboard’un dünya yıldızları, şehrin ortasında yaşanacak unutulmaz bir yarış için 20 Aralık’ta İTÜ Stadyumu’nda buluşuyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Justin Bieber, Justin Timberlake, Lady Gaga ve Metallica konserlerinden edindiği tecrübe ile dünya çapında bir organizasyona imza atıyor.

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen FIS Snowboard World Cup, Türkiye Kayak Federasyonu’nun girişimleriyle Londra, Moskova, Quebec, Barselona ve Stockholm gibi şehirlerin ardından, 19-20 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek. 350 ton yapay karın yığılacağı İTÜ stadyumunda 40 metre uzunluğunda 110 metre yüksekliğinde rampanın yapımı ise hız kazandı.Bugüne kadar kurulan en büyük snowboard rampasında gerçekleşecek yarış izleyenlerin nefeslerini kesecek. 5.000’i tribün, 15.000’i saha içi olmak üzere 20.000 bilet satışa sunulacak.Biletix üzerinden 60-200 TL aralığındaki fiyatlarla satılacak olan biletler İTÜ öğrencilerine %50 indirimli olarak sunulacak. Ayrıca organizasyonun final yarışları, NTVSpor ve Eurosport kanallarından naklen yayınlanacak. Final yarışlarının ardından Athena konser için sahne alacak, yarışlar öncesinde ise BuBiTuzak grubu konser verecek, DJ performanslar gün boyunca devam edecek. Yarışmadaki toplam ödülün ise 270.000 TL olacağı belirlenmişti.

Organizasyon kapsamında 19-20 Aralık tarihlerinde İTÜ Spor Salonu’nda  Winter Expo düzenlenecek.Spordan turizme, tekstilden hızlı tüketime kış endüstrisinin temsilcilerini bir araya getirecek olan Winter Expo ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Program
Kapı açılış: 11:00
Yarışmalar - Eleminasyon Serisi: 11:00-16:00
Bubituzak: 16:00-17:00
Final Training Serisi: 18:00-18:45
Final Yarışları: 19:00-20:00
Athena: 20:30 

Hazırlık aşamalarını takip etmek için tıklayınız.

İTÜ kitap takası hareketi Finaller açıklandı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi