Uluslararası Sanat Haftası İTÜ'de

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde bulunan Güzel Sanatlar Kulübü tarafından organize edilen ve ögrenci kulüpleri tarafından yapılan en büyük sanat etkinlinliği olması planlanan Uluslararası Sanat Haftası, sanatı ve tüm değerlerini koruma amacını içeren bir temada birleşmiş olmakla birlikte aynı zamanda da bir sosyal sorumluluk projesi olarak9-11 Şubat tarihleri arasında İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında İran ve İngiltere dahil olmak üzere Türkiye içerisinden ünlü yazarlar, ressamlar, karikatüristler, tiyatrocular, senaristler ve tiyatrocuların katılacağı kapsamlı bir etkinlik olacak.

Uluslararası Sanat Haftası'na katılması beklenen isimlerden bazıları; Gani müjde, Selçuk Erdem, Umut Sarıkaya, Yiğit Özgür, Saedeh Uonesi, Uğur Gürsoy, Emrah Serbest, Canan Tan, Ataol Behramoğlu, Ali Atay ,Amir Kabir Jabbari, Ahmet kural, Murat Cemcir, Mina Haghi, Mehrdad Salh, Demet Akbağ, Demet Evgar, Hababam Sınıfı yaşayan oyuncuları ,Sıla, Candan Erçetin, Halit Ergenç, Müjdat Gezen, Volkan Konak,MFÖ. 

Etkinlik;panel, soru-cevap, canlı performanslar, imza günlerinden oluşup etkinliğe katılım %75 İTÜ mensupları %25 dışardan katılıma açık şekilde olacaktır.

Mevcut olarak etkinliğe katılması kesinleşen kişiler Metin Akpınar, Jehan Barbur, Ayşen İnci,Taha Akyol, Ivana Sert, Yeni Türkü, Serkan Keskin, Doğa Yücel, Hayko Cepkin, Saedeh Uonesi, Mina Haghi ve Mehrdad Salh'dir.

İTÜ'de otopark çilesi büyüyor: Şimdi de %730 zam İtalyan astronot Paolo Nespoli İTÜ EMÖS'de

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor