Öykü
Son 180 günde 0 haber

Vadi Yurtları Yemekhanesi kapatıldı

Önce Ağustos ayında İTÜ yemekhanelerine zam yapılması, ardından da İTÜ yurtlarına gelen yeni dönem zamlarından sonra, İTÜ öğrencileri 2018-2019 güz dönemine üzücü bir haberle daha başladı. 2018 - 2019 güz döneminin başlamasıyla özellikle Vadi Yurtları'nda kalan öğrencilerin kullandığı  Vadi Yurtları Yemekhanesi kapatıldı.

Derslerin başlamasıyla duyuruldu

17 Eylül Pazartesi günü derslerin başlamasıyla, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) resmi internet sitesinden yapılan duyuruda bazı öğrenci yemekhanelerinde akşam yemeği saatlerinde yapılan değişiklikler bildirildi. Saat değişikliklerinin sonunda ise not olarak İMKB (Vadi) Yurtları Yemekhanesi'nde geçici süreyle akşam yemeği verilmeyeceği duyuruldu.

İTÜ SKS resmi web sitesinden yapılan duyuru:

Öğrencilerin çabası sonuç vermedi

Ayazağa Kampüsü'nde yer alan 75. Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi Öğrenci Yemekhanesi'ndeki yoğunluğu hafifleten ve Vadi Yurtları'nda kalan yüzlerce öğrenciye kolaylık sağlayan Vadi Yurtları Yemekhanesi'nin kapatılmasına öğrenciler sosyal medyadan da büyük tepki gösterdi.

Vadi Yurtları'nda kalan öğrenciler yemekhanenin tekrar açılması için SKS ile iletişime geçerek mağduriyetlerini dile getirdiler ancak görüşmeleri ve çabaları sonuç vermedi. Öğrencilerin SKS'den aldığı bilgilere göre Vadi Yurtları Yemekhanesi tekrar açılmayacak.

Grammy'de İTÜ'lü aday İTÜlü Kimya Mühendisleri Türkiye'yi temsil edecek

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi