Yılın en BaşArı’lıları seçiliyor

Yılın En BaşArı’lıları 22. İTÜ EMÖS BaşArı Ödülleri Töreni’nde buluşuyor!

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 22. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS) kapsamında düzenlenen BaşArı Ödülleri Töreni için 2014’ün en başarılı ünlüleri seçiliyor.

İnternet üzerinden yapılan ankette “Yılın En BaşArı’lı” dizisinden oyuncusuna; şarkısından yazarına, iş adamından radyocusuna toplamda 18 farklı kategoride 108 aday yarışıyor. Kerem Bürsin, Gülşen, Demet Evgar, Farah Zeynep Abdullah  gibi pek çok ünlü ismin aday olarak yarıştığı anketin sonucunda kazananlar, 27 Ocak 2015 gecesi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ödül töreninde ödüllerini alacaklar.

Geçtiğimiz yıl Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleşen BaşArı Ödülleri Töreni’ne İlber Ortaylı, Ahmet Mümtaz Taylan, Fatih Portakal, Aras Bulut İynemli, Ozan Çolakoğlu, Model gibi isimler katılmıştı.

Ankete katılmak için tıklayınız. 

 

Hornets'ın rakibi Anadolu Üniversitesi İTÜ kitap takası hareketi

Havuz derslerine Sevr maddeleri

Penceresi küçük, sorunları büyük: Vadi Yurdu’nda havalandırma pencereli odalar

EELISA’dan 150.000 Euro’luk fon: 6. ortak çağrı başvuruları açıldı

İTÜ Stadyumu ve tartan pist onarımında son durum

Back to School 2025 etkinliği Ekim’de Ayazağa Kampüsü’nde