7. UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması Başvuruları İçin Son Gün 9 Mart!

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 7.si düzenlenecek olan UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması başlıyor!

Tüm üniversitelerden bölüm kısıtlaması olmadan 3 veya 4 kişilik gruplar halinde katılım gösterilebilen yarışmaya 2., 3., 4. Sınıflar ve yüksek lisans öğrencileri katılabiliyor. İTÜ EMK tarafından düzenlenen ve Anadolu Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşen bu yarışmaya başvurular 3 Şubat’ta başlamış olup 9 Mart tarihine kadar başvuru yapan takımların ön eleme vakasını çözmeleri beklenecek. Anadolu Grubu yöneticileri ve akademisyenler tarafından değerlendirilerek ön elemeyi geçen 8 finalist grup ise 25-27 Nisan tarihlerinde İTÜ Maçka İşletme Fakültesi’nde düzenlenecek final organizasyonunda birincilik için yarışmaya hak kazanacak.

Türkiye’nin En Prestijli Ulusal Vaka Analizi Yarışması UçArı'nın bu yılki ödülleri:


1.lik Ödülü: 5000 TL + Sabancı Üniversitesi Tam Burslu MBA 
2.lik Ödülü: 4000 TL + Reckitt Benckiser Stajı
3.lük Ödülü: 3000 TL + Slovenya’da “Discover Management” Programı

Sen de takımını kur ve muhteşem ödülleri kazanma fırsatını yakala!

Neden UçArı?

Düzenlenen diğer vaka analizi yarışmalarından farklı olarak UçArı’da internet ve telefon gibi iletişim araçları kullanmak serbest olacak. Bu teknolojik erişim izni, yarışmaya farklı bölümlerden insanların katılabilmesi ve yarışma süresince takım çalışılması yapılması da öğrencilere profesyonel yaşamının iş koşullarında kendilerini deneme imkânı sunar.

Vaka çözümünü iş dünyasının çalışma koşulları altında gerçekleştirilmesine imkân veren UçArı bu sebeple iş yaşamına en yakın, buna bağlı olarak da amacına en uygun özelliklere sahip vaka analizi yarışmasıdır.

Yarışmaya başvuruların tamamen ücretsiz olmasının yanı sıra finale kalan gruplardan gidiş-dönüş masrafları, otelde konaklamaları; sabah, akşam, öğle yemekleri ve organizasyona dâhil tüm diğer aktiviteler için hiçbir ücret alınmayacaktır.

Bütün finalist gruplara ödül verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: http://www.ucari.itu.edu.tr/

Metallica 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda Engellilere Engelsiz Giysi Çalıştayı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi