Şule Nur
Son 180 günde 17 haber

Bu yaz kaçırmamanız gereken konserler

Yoğun bir dönemin ardından tatilinizi canlandırmak ve gözünüzden kaçmış olabilecek sanatçıları ve grupları takip edebilmeniz için bu yaz Türkiye'ye gelecek sanatçıları ve grupları derledik. Keyifli bir yaz geçirmeniz dileğiyle.

Deep Purple 

Heavy metal ve modern hard rock türlerinin öncülerinden kabul edilen Deep Purple, 25 Haziran Salı günü Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak. 1968 yılında İngiltere'de kurulan grup, "Smoke on the Water" gibi efsanevi şarkılarıyla tanınıyor ve hala dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip.

Oscar and The Wolf 

 Belçikalı indie pop grubu Oscar and The Wolf, 29 Haziran Cumartesi günü Maximum UNIQ Açıkhava’da sahne alacak. Grup, melankolik melodileri ve etkileyici sahne performanslarıyla tanınıyor. 

Black Pumas

Amerikalı soul grubu Black Pumas, 2 Temmuz Salı günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde performans sergileyecek. Enerjik sahne performansları ve özgün müzikleriyle dikkat çeken grup, bu yaz İstanbul'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Chris Isaak

Rock ve rockabilly tarzının ünlü ismi Chris Isaak, 12 Temmuz Cuma günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak. "Wicked Game" şarkısıyla dünya çapında tanınan Isaak, eşsiz sesi ve karizmatik sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Massive Attack

Trip hop müziğinin efsanevi grubu Massive Attack, 23 Temmuz Salı günü Bonus Parkorman'da sahne alacak. Yenilikçi müzik tarzları ve etkileyici görsel şovlarıyla tanınan grup, bu yaz İstanbul'da unutulmaz bir performans sergilemeye hazırlanıyor. 

Judas Priest

Heavy metal müziğinin ikonik grubu Judas Priest, 24 Temmuz Çarşamba günü Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak. "Breaking the Law" ve "Painkiller" gibi efsanevi şarkılarıyla tanınan grup, enerjik sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaleo

İzlandalı alternatif rock grubu Kaleo, 24 Temmuz Çarşamba günü Life Park'ta sahne alacak. "Way Down We Go" ve "All the Pretty Girls" gibi hit şarkılarıyla tanınan grup, etkileyici sahne performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Placebo

Alternatif rock müziğin önde gelen gruplarından Placebo, 4 Ağustos Pazar günü Küçükçiftlik Park'ta unutulmaz bir konser verecek. Grup, "Every You Every Me", "Bitter End", "Pure Morning" gibi hit şarkılarıyla tanınıyor ve sahnede enerjik performanslarıyla hayranlarını büyülüyor. Müzikseverler, Placebo'nun müzikal büyüsünü canlı deneyimlemek için konseri kaçırmamalı! 

Opeth

İsveçli progresif metal grubu Opeth, 13 Ağustos Salı günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne alacak. Karmaşık müzik yapıları ve derin lirik temalarıyla tanınan grup, İstanbul'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ludovico Einaudi

Klasik ve çağdaş müziğin önde gelen isimlerinden biri olan Ludovico Einaudi, 11 Eylül Çarşamba günü Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşacak. Duygusal ve etkileyici piyano eserleriyle tanınan Einaudi, unutulmaz bir geceye imza atacak.

Apocalyptica

Finlandiyalı çello rock grubu Apocalyptica, 19 Eylül Perşembe günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne alacak. Metal müziğinin çello yoluyla yorumlanmasıyla tanınan grup, güçlü performansları ve özgün tarzlarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

İTÜ lisansüstü öğrencisi Kerem Özcü vefat etti İTÜ Kimya bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Hayri Acar vefat etti

Vadi yurtlarında kalan öğrencilerin geçici yurtları belli oldu

İTÜ’deki yurt sorununda ilk adım

Çap ve yandal öğrencilerine ders seçimi önceliği kaldırıldı

İTÜ'ye yeni başlayacak olan Zeynep Ecem Şimşek hayatını kaybetti

Rektör Hasan Mandal öğrencilerle Vadi Yurtları hakkında fikir alışverişinde bulundu