Yıldız
Son 180 günde 0 haber

Vizeleri kahvesiz atlatamayanlara müjde: İTÜ'deki kahve fiyatlarını sizin için derledik

Kahvenin, yalnızlıkların içeceği olduğunu söyleyen de var sohbet içeceği olduğunu söyleyen de. Sabahları içmeden ayılamayanlar da var ağzıma sürmem diyen de. Kahvenin bir felsefe olduğunu düşünüp sırf tadını sevdiği için içenlerden kaçanlar dahi var.  :)

Hakkında ne düşünürseniz düşünün hayatınızın bir döneminde illa ki yolunuz düşer kahveye. Eğer İTÜ’lüyseniz o dönem muhtemelen şu an içinde olduğunuz dönem. :) Biz de bu dönemi bütçenizi sarsmadan atlatmanıza yardımcı olmak için en sık tercih edilen kahvelerin kampüs içindeki fiyatlarını sizler için derledik. 

İşte 2018 Kasım itibariyle İTÜ'de kahve fiyatları:

Fakülteler 

Ayazağa Kampüsü’ndeki fakülte kantinlerinin hemen hemen tamamı Macgal şirketine ait. Bunun dışında Vadi Kafe de Macgal Kafe bünyesinde. Kantinlerdeki kahve fiyatları ise şu şekilde:

Kampüs içinde Macgal Kafe’ye ait olmayan tek kantin ise Maden Fakültesi’nin kantini. Buradaki kahve fiyatlarına bakacak olursak da şöyle bir tablo oluşuyor. 

Starbucks 

Arı3 binasında bulunan Starbucks 3 farklı boy seçeneğiyle kahve severlere pek çok tercih şansı tanıyor.

Simmit

Elektrik Elektronik Binası karşısında bulunan Simmit öğrencilerin uğrak mekanlarından biri. Ayrı bir kahve köşesi bulunan işletmede uygulanan kahve fiyatları aşağıdaki gibi. 

Dolunay Kafe

Merkez spor salonu binasında bulunan Dolunay Kafe öğrenciler ve akademisyenler için özel fiyatlar uygulayan bir işletme. Burada çekirdek kahveler fincanda servis ediliyor. Aşağıdaki tabloda ise öğrenci ve akademislerin yararlandığı fiyatlar verilmiştir. 

Fanfan

Kahvelerini fincanla servis eden kafelerden biri Fanfan Kafe. Latte için cam bardak tercih eden kafe, diğer kahveleri için porselen fincan kullanıyor. Fiyatlar ise şu şekilde; 

Jr. Bee

Jr. Bee de öğrenci ve akademisyenlere özel fiyat uygulayan işletmelerden biri. Geri dönüşüm konusunda da oldukça hassas davranan işletmenin kahve fiyatları ise görselde verildiği gibi.

Selfiş Sütiş

Mustafa İnan Kütüphanesi’nin karşısında bulunan Selfiş, yemek için çokça tercih edilen mekanlardan biri. Söz konusu kahve olduğundaysa Türk Kahvesi seçeneği sunuyor misafirlerine. Türk kahvesinin fiyatı ise 5 TL. 

Aslı Börek

Yakın zamanda el değişen Aslı Börek, kısa bir süre içerisinde bir kahve köşesiyle kahve severleri ağırlayacağını belirtiyor. Şimdilik kahve fiyatları ise şu şekilde:

Lokal

Kampüs içindeki seçkin restaurantlardan biri olan Lokal, konu kahve olunca fincan kullanmayı tercih ediyor. Buradaki kahve fiyatlarını görselden öğrenebilirsiniz. 

EspressoLab

Merkezi Derslik Binası’nda bulunan EspressoLab, bulunduğu konum bakımından kampüsün en uğrak mekanı. 

Arı Mola

Dönem başında aramıza dönen Arı Mola yeni yüzüyle öğrencileri yeniden misafir etmeye başladı. Yeni işletmenin bünyesinde bulunan Coffee Society’de kahve fiyatları şu şekilde:

Küçük Ev

İnşaat Binası’nın teras katında bulunan kafe-restaurant, içecek barını ayrı bir bölümde sunuyor misafirlerine. 

Chip

Selfiş’in yanında açılan yeni kafe, ferah iç tasarımıyla karşılıyor misafirlerini. Hem fincan hem de karton bardak seçeneği sunan Chip’te kahve fiyatları ise şu şekilde:

Bonus: Otomatlar 

Kampüsün dört bir yanında bulunan kahve otomatlarından ise 7 oz(210 mL)’luk kahveyi 2 TL karşılığında alabilirsiniz. 

Afiyet olsun. :)

arı24 ailesi olarak herkese vizelerinde başarılar diliyoruz. :)

Merakla beklenen projede pilot durak: İTÜ-Ayazağa İTÜ'de neler oldu? 13- 28 Ekim 2018

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi