Doğuş
Son 180 günde 0 haber

Hazırlık öğrencilerinin en çok vakit geçirdiği 7 mekan

Hazırlık dönemi hiç kuşku yok ki üniversite hayatının en rahat ve en çok boş vaktin olduğu dönemdir. Şehir dışından gelen öğrenciler vaktinin çoğunu İstanbul’u keşfetmeye, İstanbullu öğrenciler ise arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmeye ayırır. Durum böyle olunca da bizde arı24 ekibi olarak sizlere hazırlık öğrencilerinin en çok vakit geçirdiği mekanları listeledik, dilerseniz hemen başlayalım.

1- Okkalı Kahve, Beşiktaş

Beşiktaş’ta bulunan kahve dükkanı bu çevrede içebileceğiniz en iyi Türk kahvesine sahip mekanlardan. Burada İTÜ çantalı birisine hemen rastlayabilirsiniz. Eğer buraya hala uğramadıysanız bir Türk kahvesi için deriz.

2- Erciyes Kafe, Beşiktaş

Beşiktaş merkezde bulunan bu kafe İTÜ öğrencilerinin batak oyununu hunharca oynadığı mekanlardan biri. Nargilenin de bulunduğu bu mekan hazırlık öğrencilerinin vazgeçilmezi diyebiliriz. Bu arada çay 1,50 TL.

 3- Fua Cafe, Maçka

Fua Cafe, Maçka Parkının hemen içerisinde bulunan bir kafe. Öğle aralarında ve ders çıkışlarında okula yakın olmasıyla öğrencilerin sıkça tercih ettiği mekanlar arasında. Burada hazırlık öğrencilerinin dışında İşletme Fakültesinden de bir çok öğrenciyi görmek mümkün. 

4- City’s Nişantaşı

City’s, Maçka Kampüsü'ne en yakın AVM olması sebebiyle bir çok İTÜlü öğrenciyi görebileceğiniz bir alışveriş merkezi. İçeride alışveriş yapmak için bir çok marka ve yemek için bir sürü fast food dükkanı bulunuyor.

5- Pişi, Beşiktaş 

Haftasonları bir arkadaş çevresiyle kahvaltı etmek paha biçilemez. Pişi, hazırlık öğrencilerinin sohbetin dibine vurduğu ve karnının tıka basa doyduğu güzel mekanlardan bir tanesi. Bizden söylemesi, reçel ve pişi ikilisinin tadına bakmadan asla bu mekandan ayrılmayın.

6. Sütlü Cafe, Maçka

Sütlü Cafe aynı Fua Cafe gibi Maçka Parkı'nın içeriside bulunan kafelerden birisi. Hazırlık öğrencilerinin burayı tercih etmesinin sebebi hiç kuşku yok ki kampüsün bu kafeye yakın olması. Eğer yolunuz düşerse gözlemesini denemenizi öneririz.

7. Cumbalı Kahvaltı, Beşiktaş

Cumbalı Kahvaltı, Beşiktaş’taki en doğal ve yöresel malzemeleri kullanan kahvaltı dükkanlarından bir tanesi. Arkadaşlarınızla güzel bir pazar kahvaltısı yapmak isterseniz burayı kesinlikle bir göz atın.

 

İşte süper taktiklerle RİNG101 Finallere çalışabileceğiniz sessiz sakin 8 kitap kafe

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor