Utku
Son 180 günde 0 haber

İTÜ KKTC'nin yeni rektörü belli oldu

2011-2012 eğitim-öğretim yılından beri İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörlüğü görevini sürdüren Prof. Dr. Ercan Kahya görevini Prof. Dr. Cumali Kınacı’ya devretti. İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Cumali Kınacı, geçtiğimiz aylarda görev süresinin dolması nedeniyle ASKİ Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri görevlerinden ayrılmıştı.

Prof. Dr. Cumali Kınacı kimdir?

Prof. Dr. Cumali Kınacı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği (1980), Yüksek Lisans (1982) ve Doktora (1987) programlarını tamamladıktan sonra 1990 yılında 6 ay süreyle The State University of New Jersey-Rutgers’da doktora sonrası çalışmalarda bulundu. 2003 yılında Çevre Mühendisliği alanında profesör ünvanını aldı. 2003-2010 yılları arasında İTÜ Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü. Yayınladığı makaleler, Web of Science’a göre 905 (h=15), Scopus’a göre 972 (h=16) atıf aldı. 20’den fazla yabancı dergi için hakemlik görevinde bulundu.

arı24 ekibi olarak İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörlüğü görevinde kendisine başarılar diler ve bu atamanın İTÜ Kuzey Kıbrıs kampüsü için hayırlı olmasını dileriz.

Güz döneminin nasıl yapılacağına dair beklenen açıklama geldi: Yeni dönemde online eğitim yapılacak Yeni rektör yardımcıları ve genel sekreter görevlerine başladı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi

Kamuoyuna duyurulur: Depreme karşı Vadi Yurtları Dayanışması