7.Yurtdışı Fırsatları Semineri 3 Aralık'ta

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bulunan BEST Istanbul (Board of European Students of Technology) kulubü tarafından 7.si düzenlenen Yurtdışı Fırsatları Semineri (YFS)  kapsamında en prestijli dil eğitimi ve master olanakları sunan kurumlar İTÜ Ayazağa'da.

Bu sene 7.si düzenlenecek olan Yurtdışı Fırsatları Semineri 3 Aralık 11:30'da İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi Kültür Sanat Birliği Binası Oditoryum'unda gerçekleşecek.

Seminerde, üniversite öğrencilerine Erasmus, Interrail, Work and Travel olanakları, Master ve MBA programları ile uluslararası dil okulları tanıtılacak. Etkinlik kapsamında, üniversite ve yüksek lisans öğrencileri okul temsilcileri ile direkt temasa geçerek ayrıntılı bilgi alma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca etkinlik kapsamında 3 kişiye Avrupa Çalışma Kampı, 1 kişiye ise 1500 TL değerinde yurtdışı dil okulu indirimi hediye edilecektir.

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen BEST Istanbul, Board of European Studetns of Technology bünyesinde Avrupa’nın 33 farklı ülkesinde 95 teknoloji üniversitesinde bulunan ve üniversite öğrencilerine Avrupa deneyimi kazandıran uluslararası gönüllü bir öğrenci organizasyonudur. 

BEST Istanbul ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

İletişim: istanbul@best.eu.org

İTÜ Hornets tam gaz İTÜ resmi Twitter hesabı hacklendi

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu