Bu sefer mezunlar karşılaşıyor: MasterGames

MasterGames, üniversite mezunlarının kendi mezunlar dernekleriyle iletişimlerini artırmak ve eski okul arkadaşlarıyla spor aracılığıyla bir araya gelmesi hedefli bir etkinlik. İlk  kez 2014 yılında, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği öncülüğünde başlayan etkinlik ilk senesinde  4 üniversite mezunlar derneği ile çıktığı yola 6 dernek (BARC, BİLMED, BUMED, GSÜMED, SUMED ve YTÜMED) ile devam ediyor. Kuruluş senesinden beri İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği(İTÜ MD) olarak bulunduğumuz organizasyonda basketboldan atletizme bir çok branş yer almakta.

2016 yılında 3. kez gerçekleştirilecek olan MasterGames, 6 Mayıs'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nin terasında açılış kokteyli ile başlayacak. MasterGames 2016' da hem branş hem de karşılaşmaların gerçekleştirileceği tesis sayısı olarak da büyüme hedeflenmekte olup müsabakaların daha çok katılımcı üniversitelerin mezunlar günleri ya da çok sayıda mezunu bir araya getiren önemli organizasyonlarına denk getirilmesine özen gösteriliyor. Böyle yapılmasının  amacı ise daha çok mezunun katılımını sağlayıp daha keyifli müsabakalar gerçekleştirilmek istenmesi.

Bu sene planlanan etkinlik geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bir çok önemli sponsorun desteğiyle gerçekleşecek olup içeriğinde 4 takım, 4 bireysel ve 2 tane de zihin sporu branşı bulunmakta. Takım sporu olarak basketbol, futbol, voleybol ve yelken; bireysel sporlarda koşu, masa tenisi, tenis ve yüzme son olarak da zihin sporlarında satranç ve tavla müsabakaları düzenlenecek.

MasterGames hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

İTÜ Hyperloop ekibi röportajı: Saatte 960km ile tren yolculuğu mümkün mü? Kampüsün yeni mekanı: MACGAL COFFEE

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?