Kampüsün yeni mekanı: MACGAL COFFEE

Uzun zamandır tadilatta olan Vadi Cafe, MACGAL COFFEE adıyla hizmete açılmak için gün sayıyor.

Lokasyonu itibariyle (Vadi Yurtları yanı), kampüsün en yüksek potansiyelli mevkilerinden birinde bulunan Vadi Cafe'nin yetersizliği, özellikle müşteri portföyünün büyük çoğunluğunu oluşturan Vadi öğrencileri tarafından sıkça eleştiriliyordu. İTÜ24 olarak yaptığımız kafeler anketinde de Vadi Cafe'nin yetersiz bulunduğu açıkça görülüyordu.

İşletmecisinin değişmesiyle birlikte, uzun bir tadilat ve yenilenme sürecine giren mekandaki çalışmalarda artık sona gelindi. Yeni haliyle bambaşka bir çehreye büründüğü görülen mekanın ismi "MACGAL COFFEE" olarak değiştirildi.

Hem kafe hem market 

Önümüzdeki hafta hizmete açılması beklenen MACGAL COFFEE'de, önceki hizmetlere ek olarak, öğrencilerin açılacak mini market ile gıda alışverişi yapabileceleri belirtildi. Ayrıca öğrenciler, 7/24 açık olması beklenen mekandan LİG TV yayınlarını da  takip edebilecekler.

Vadi öğrencileri, kafenin avantajlı konumuna rağmen önceki halinin yetersizliği nedeniyle alternatif seçeneklere yönelmek zorunda kalıyordu. Hizmete açılmasının ardından MACGAL COFFEE'nin öğrencileri tatmin edip edemeyeceği ise merak konusu. 

 

Bu sefer mezunlar karşılaşıyor: MasterGames Birincilik yine İTÜ'den geldi

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?