İTÜ "Güneş Arabası Ekibi" Yeni Takım Arkadaşlarını Arıyor

İTÜ GAE Yeni Takım Arkadaşlarını Arıyor

 

İTÜ Güneş Arabası Ekibi yeni dönem için ekibine, yeni takım arkadaşlarını katmak istiyor.

 

İTÜ GAE , 2004 yılında elektrik mühendisliği öğrencileri tarafından kurulmuş ve kurulduğu yıldan beri tasarlayıp ürettiği 5 güneş arabası ( ARIBA I-II-III-IV-V ) ile 16 ulusal ve 1 uluslar arası kupa kazanmıştır. Toplamda 14 lisans tezi, 2 yüksek lisans tezi, 8 akademik yayın, sayısız mühendislik yayına sahip ekip bu anlamda İTÜ’nün en köklü ekiplerinden biridir. Dünya’nın dört bir yanına yayılmış mezunlarından aldığı bilgi ve tecrübeler doğrultusunda kullanılan teknolojiyi her Arıba’da bir üst noktaya taşımıştır.

 

Ekip; mekanik, elektrik, malzeme ve organizasyon şeklinde dört ana grup altında elektrik, makina, kontrol, elektronik, metalurji, uçak, malzeme ve işletme gibi birçok mühendislik ve endüstri ürünleri tasarımı gibi görsel tasarım bölümlerindeki öğrencileriyle multidisipliner bir yapıya sahiptir.

 

Ekip ekim ayında Avusturalya’da katılacağı “World Solar Challenge” ve Türkiye’de katılacağı “Tübitak Formula-G” güneş arabaları yarışı için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bu amaçla yeni eğitim-öğretim döneminde ekibi yeni üyeler ile güçlendirmeyi hedefliyor. Ekibe katılmak için www.itugae.com adresindeki “Ekibe Katıl” butonuna tıklayarak başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.

İTÜ'den Prostat hastalarına büyük kolaylık! İstanbul'un simgesi laleden gemi tasarımı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor