İTÜ Hornets'tan tarihi fark

Hornets'ın bu haftaki rakibi Yıldız Teknik Üniversitesi takımı Stallions'du.Mücadele çekişmeli başlasa da kadro kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtan Hornets, rakibi karşısında tarihi bir skor elde etti. 50-0 galip gelen Hornets, tarihindeki en farklı skoru üretmiş oldu.Karşılaşmada 7 touchdown, 4 ekstra sayı ve 1 safety oldu.

Maçın başından beri sert oyunuyla tepki çeken Stallions'da, Hornets oyuncuları tarafından  karşılık görmeyince 2. yarıda kişisel faul alıp atılan oyuncular oldu. Özellikle Stallions #88'in atılmasının bu kadar gecikmesi seyirciler tarafından hoş karşılanmadı.

İTÜ Hornets'da #99 numaralı formasıyla Oğuzhan Turgay koçları tarafından maç topuna layık görüldü. Ayrıca #72 numaralı Offensive Guard Şahan Erden'in touchdown yaptıktan sonraki sevinci gözlerden kaçmadı.

#86 numarasıyla takımın bir başka tecrübeli yıldızı olan Muzaffer Akay "Ben bir maçta hiç bu kadar yere düşmedim." diyerek yüzleri güldürdü ve kusursuz kick return'unde kendisine çelme takıldığını iddia ederek touchdown'un yendiğini söyledi. #53 numarasıyla Samet Uzun offensive line'ın Center hariç her mevkisinde oynayarak belki de bir ilke imza atmış oldu.

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri sahiplerini buldu Rengarenk

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor