İTÜ Tercih Günleri 12-15 Temmuz'da

LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından tüm üniversite adaylarını heyecanlandıran tercih dönemi geldi. Her sene geleneksel olarak düzenlenen İTÜ Tercih Günleri bu senede Üniversite adaylarının tercih sorununa önemli derecede çözüm olacak. 

Tercih Günleri 12-15 Temmuz'da

Geleneksel olarak düzenlenen İTÜ Tercih Günleri bu yıl da üniversite adaylarına İTÜ'yü tercih etme avantajları konusunda yardımcı olacak. 12-15 Temmuz tarihleri arasında saat 10:00 ile 17:00 arasında Ayazağa kampüsünde açılacak olan standlardan üniversite adayı öğrencilere tercihlerinde bilgi sahibi olması sağlanacak. Tercih Günleri'nde İTÜ bünyesinde bulunan birçok mühendislikten mimarlığa farklı bölümlere ait 35 stant açılacak. Her stantta o bölüme ait en az bir akademisyen bulunacak. İlgili bölümün ve İTÜ’nün avantajları üniversite adayları ile paylaşılacak. Bu sene açılan Ekonomi Bölümü’ne ait stantta da, bölüme ait bilgiler verilecek. Ayrıca 10 Temmuz'da İTÜ İzmir Derneği'nde 12:00 - 15:00 saatleri arasında, 16 Temmuz Merinos AKKM Bursa'da 10:00 - 17:00 saatleri arasında ve 17 Temmuz Ankara İTÜ Evi'nde 10:00 - 17:00 saatleri arasında İTÜ Tercih günleri yapılarak tercih edecek öğrencilere İTÜ tanıtılacak.

 

İTÜ24 8-18 Temmuz'da Tercih Günlerinde Adayların Sorularına Online Olarak Cevap Verecek

Tercih günlerinde her sene İTÜ Adaylarına bilgilendirme yapmakta olan İTÜ24 bu sene de hem Facebook üzerindeki hesapları vasıtasıyla hem de Web Sitesi Online Tercih Destek sistemi ile İTÜ Tercihlerinde adayların sorularını yanıtlayacak. İTÜ24 ise, 8 - 18 Temmuz Tarihleri arasında itu24.com adresinden günün her saatinde ulaşabileceğiniz online tercih danışmanı sistemiyle tercihlerle ilgili tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacak ve sizlere çok özel önerilerde bulunarak tercihlerinizi şekillendirecek. Tamamı öğrencilerden kurulu olan İTÜ24 Tercih Daşıma Ekibi, İTÜ hakkında sizlere en gerçekçi bilgiler vererek Üniversite Tercih kabusunu ortadan kaldıracak.

Facebook Tercih Danışma Hattı : http://www.facebook.com/itutercih

Online Tercih Danışma Hattı : http://tercih.itu24.com


İTÜ Tercih Günlerinde Yer Almak İsteyen İTÜ'lü Öğrencilerin Dikkatine ! 

Değerli İTÜ Öğrencileri,

Hepinizi 12 - 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek "İTÜ Tercih Günleri"nde gönüllü olarak görev almaya davet ediyoruz.

İTÜ Tercih Günleri İstanbul dışında, İzmir, Bursa ve Ankara'da da yapılacaktır. Bu şehirlerde ikamet eden öğrencilerimizin de desteğini beklemekteyiz. Detaylı bilgi etkinlik afişinde yer almaktadır.

İTÜ Tercih Günleri İstanbul etkinliğinde gönüllü olarak görev alacak öğrencilerimiz için 10 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 16:00'da Rektörlük Binası Kurumsal iletişim Ofisi'nde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Detaylı Bilgi: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi

Tel: 0 212 285 66 11

 

E-Posta: kurumsaliletisim@itu.edu.tr

2. İTÜ Gezi Forumu İTÜ Denizcilerinden Bakan Yıldırım'a şifreli '#direngezi' karşılaması

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor