İTÜ'den Milli Takıma

Zıpkınla balık avcılığı, su altı dünyasının eşsiz bir spor dalı olmakla birlikte muhteşem balık türlerine rastlayabileceğiniz enfes bir etkinliktir. Hatta zaman zaman bu güzelliklere dalıp esas işiniz olan balık avını unutabilirsiniz. Bu güzelliklerin yanında zıpkınla balık avcılığınında bir takım kuralları vardır. Bu kuralların temelini hem avcıların hayatını korumak hemde su altı dünyasının varlığını  sürdürebilmesi için alınmış önlemler oluşturmaktadır.

Tüplü dalıştan farklı olarak herhangi bir oksijen kaynağı kullanılmaması bu sporu zorlaştıran temel unsurlardan biridir. Gün doğumundan gün batımına kadar geçen sürede tutabildiğinizce nefes ile su altı macerasını avcılık yeteneğiyle birleştiren ekstrem sayılabilecek bir spor olan zıpkınla balık avcılığı son dönemin gözde spor dallarından biridir.

Yapılması böyle zor ama aynı zamanda zevkli olan bir sporda İTÜ Spor Kulübü sporcusu olan ve hala İTÜ İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Hakan Doğukan Şamlı Zıpkınla Balık Avı Milli Takım seçmeleri için düzenlenen hazırlık kampına, aday milli sporcu olarak çağrılmıştır.

Arkadaşımıza milli takımda ve İTÜ Spor Kulübüne bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Rektörlük Kupası 3.süz kaldı Taşkışla Şenlik 19

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor