Sadberk
Son 180 günde 0 haber

Temmuz 2020 İngilizce Yeterlilik Sınavı'nda da Witwiser kullanılacak

Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yaptığı duyuruya göre, pandemi nedeniyle 25-27 Temmuz 2020 tarihinde yapılması planlanan online Yeterlilik Sınavı 27 Temmuz’da tek oturum halinde gerçekleştirilecek. Language Comprehension, Reading Comprehension, Listening, Writing bölümlerini içeren bu oturumda normal şartlarda yapılan yeterlilik sınavlarından farklı olarak soru sayıları azaltılacak ve sınav süresi kısaltılacak

Yapılacak sınavda ise havuz derslerinin final sınavlarında da kullanılan ve kullanımı çokça defa tartışma yaratmış olan Witwiser programı kullanılması kararlaştırıldı.

Sınav sırasında teknik problemler nedeniyle sınavı tamamlayamayan veya sınava girmeyen-giremeyen öğrenciler için aynı platformda ve aynı biçimde 29 Temmuz 2020 tarihinde telafi sınavı yapılması kararlaştırıldı.

Witwiser programını kullanmak istemeyen öğrenciler ise belirlenecek farklı bir platform üzerinden birebir online olarak planlanan sınava girebilecek. Birebir online sınav Language Comprehension, Reading Comprehension, Listening, Writing bölümlerini içerecek. Tarihi daha sonra duyurulacak olan bu sınavda öğrencilere öğretim görevlisi gözetiminde ekranda yazılı sorular yöneltilecek ve ses kaydı dinletilerek, öğrencilerin yazılı cevapları alınacak ve kaydedilecek.

 

Tüm detaylarıyla İTÜ’nün yeni bölümü: Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği @ari24sosyal Instagram hesabı 10.000 takipçiye ulaştı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor