İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

 

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 20. sine imza attığı Türkiye’nin ilk proje yarışması tabanlı öğrenci organizasyonu olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS), Türkiye’den çeşitli üniversitelerin katılımı ile başladı. itu24.com ekibi olarak katıldığımız sempozyumun açılış töreni önceki akşam Harbiye Askeri Müzesi’nde yapıldı. Gecede 2012 yılının En Başarı’lıları, İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Töreni ile sahiplerini buldu.

Gecede konuk sunuculuk yapan Ümit Erdim, sempatikliği ve esprileriyle geceye renk kattı. Ödül alan ünlüleri esprileriyle güldüren Erdim, Gülben Ergenle olan esprili atışması da salondakilerin gülmelerine sebep oldu. Erdim sadece ünlülere takılmakla kalmayıp yaptığı esprilerle İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü eski yönetim kurulu üyelerinide gülme krizine soktu. 

Gecenin açılışında Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu konseri oldukça ilgi çekti ve beğenildi. Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu ekibi muhteşem konserlerinin ardından yeni projeleri "Bu Kampüste "Çok Ses" Var!" ile ilgili bilgiler verdi. Proje kapsamında üniversitelerde söyleşiler, atölye çalışmaları, konserler ve çeşitli özel etkinlikler gerçekleştirileceği belirtilirdi. Dünya çapında şampiyonlukları olan Boğaziçi Caz Korosu, üniversite gençliğine çok sesli müzik ile keyifli saatler yaşatırken, özel sesleri bünyesine katmak üzere seçmeler de yapacak.Bir çok üniversitede konser verecek olan Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu, konser takvimi için ayrıntılı bilginin http://bukampustecoksesvar.com/ adresinde olduğunu belirtti.

İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 20. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu kapsamında “İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. 18 kategoride 95 adayın yer aldığı ankette 25 bin oy kullanıldı.

Harbiye Askeri Müze’de gerçekleştirilen görkemli tören, iş, sanat, medya ve akademi dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Geceye giydiği mini elbisesiyle damgasını vuran Hadise, firikik vermemek için büyük çaba gösterdi.

 

Sunucu Ümit Erdim’in sempatikliği ve esprileriyle renk kattığı Ödül Töreni’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü Aydın Boysan ve Uğur Dündar rahatsız olduğu için ödülünü gazeteci yazar Hande Zeybek ödülünü alırken Yılın En Başarı’lı Kültür Sanat Programı Şeffaf Oda, Yılın En BaşArı’lı Sporcusu Neslihan Darnel , Yılın En Başarı’lı Sunucusu Nazlı Öztarhan , Yılın En Başarı’lı Kadın Sanatçısı Hadise, Yılın En Başarı’lı Erkek Sanatçısı Mehmet Erdem ve Yılın En Başarı’lı Sosyal Medya Kullanıcısı Gülben Ergen seçildi.

Diğer Ödül Alanlar İse Şöyle Sıralandı:

Yılın En Başarı’lı Yerli Dizisi: İşler Güçler
Yılın En Başarı’lı Filmi: Dedemin İnsanları
Yılın En Başarı’lı Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir
Yılın En Başarı’lı Müzik Grubu: Model
Yılın En Başarı’lı Şarkısı: Sıla – Yoruldum
Yılın En Başarı’lı Haber Sitesi: ntvmsnbc
Yılın En Başarı’lı Erkek Oyuncusu: Kıvanç Tatlıtuğ
Yılın En Başarı’lı Kadın Oyuncusu: Meryem Uzerli
Yılın En Başarı’lı Sporcusu: Neslihan Darnel
Yılın En Başarı’lı Radyo İstasyonu: Metro FM
Yılın En Başarı’lı Sivil Toplum Kuruluşu: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

 

 

 20. EMÖS BAŞARI ÖDÜLLERİNDEN KARELER

ÜMİT ERDİM 20. EMÖS'TE SEYİRCİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MÜZİK KULÜBÜ CAZ KOROSU KONSERİ

İTÜ EMÖS Başarı ödül toreninde Özel ödülünü OrhanGencebay aldi

UçArı’13 Ulusal Vaka Analizi Yarışması Başvuruları Başlıyor! 14. Yönetim bilimleri kongresi kayıtları başladı!

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor