14. Yönetim bilimleri kongresi kayıtları başladı!

 

13 yıldır başarıyla gerçekleştirilen ve önemini her yıl arttıran Yönetim Bilimleri Kongresi(YBK)’nin 14.’sü, 14-16 Mart 2013 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

 

 

          Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından, her yıl ortalama 1000 kişinin katılımıyla düzenlenen kongre; açılış gecesi, paneller, seminerler, kariyer(fuar) alanı ve Sanal İşletme Oyunu ödül töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşmaktadır.

 

           Pazarlama, finans ve üretim-teknoloji hakkındaki güncel konuların gün gün ele alınacağı kongre, 9 panel ve 9 seminer ile katılımcıların karşısına çıkacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektörünün önde gelen isimleri, Yönetim Bilimleri Kongresi’nde bilgi ve birikimlerini katılımcılara aktaracak. Bu seneki konuşmacılar arasında; Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Saydam, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, “Hafiften Bankacılık” kitabı yazarı İbrahim Betil, İMKB Başkanı Dr. M. İbrahim Turhan, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Dünya Bilardo eski Şampiyonu Semih Saygıner gibi isimler yer alıyor.

 

           Ayrıca; 13 Mart 2013 akşamı İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde düzenlenecek olan 14. YBK açılış gecesi kapsamında düzenlenecek olan konserde, Yeni Türkü grubu sevilen şarkılarıyla geceye renk katacak.

 

 Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: http://ybk.org.tr/

 

 

 

 

 

 

 

İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İTÜ-Boeing işbirliği

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor