Meltem
Son 180 günde 13 haber

İTÜ Mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Sadullah Karadenizli hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1958 yılı mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi, Ordu’nun tanınmış iş insanlarından, Karadeniz Bölgesi eski Nafia Müdürü ve Ordu Turist Otel’in sahibi Mehmet Sadullah Karadenizli, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Mehmet Sadullah Karadenizli, sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda kamu görevleri, mimarlık ve mühendislik alanındaki katkılarıyla da tanınan bir isimdi. Cumhurbaşkanlığı Eski Danışmanı olarak da görev yaptığı belirtilen Karadenizli, uzun yıllar boyunca Ordu’nun sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sağladı.

Cenaze töreni, 22/08/2025 Cuma günü ikindi namazına müteakip Yalı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Keçiköy’deki aile kabristanlığında defnedildi. Tören öncesinde, merhumun uzun yıllar sahibi olduğu Turist Otel’in önünde helallik alınacağı bildirildi.

arı24 ailesi olarak değerli mezunumuzun ailesine, sevenlerine ve tüm İTÜ'lülere sabır ve başsağlığı dileriz.

arıRehber: İstanbul’a ilk defa gelen yeni İTÜ’lüler için Ayazağa Kampüsü’ne ulaşım rehberi YKS 2025: İTÜ bölümlerinin sıralaması

arıSanat: Aralık 2025

İTÜ’nün 2026 bütçesi açıklandı: Bilim yine son sıralarda yer aldı

Tenis oynamak artık İTÜ'lünün harcı olmayacak

İTÜ’nün yeni iş birliği, eski tartışmaları yeniden gündeme taşıdı

arıKariyer Kasım: LinkedIn’de yeni görünürlük dalgası