İTÜ öğrencisine Silikon Vadisi'ne gitme şansı!

İTÜ Çekirdek'ten İTÜ öğrencileri için yeni bir fırsat daha!

Çeyrek final heyecanında, yatırımcılık yeteneğini sergileyenler Silikon Vadisi'ne gitme şansını yakalayacak!

İTÜ Çekirdek’te Big Bang’e giden yolda 28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında çeyrek final heyecanı yaşanacak. Girişimciler büyük finaldeki 1 milyon TL'lik büyük ödül için projelerini mükemmelleştirirken ilk olarak çeyrek finali geçmek zorunda. Bu sırada İTÜ öğrencileri de yatırımcılık konusundaki yeteneklerini sergileyecek.

28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında İTÜ Çekirdek Çeyrek Finali için ARI 6 Enerji Teknokent’e gelen İTÜ öğrencileri, İTÜ Çekirdek girişimcilerini ilk defa dinleme şansını elde edecek. Tabi ki de tek avantaj bu değil. Tüm öğrenciler kendilerine verilecek 100 sanal parayı da en beğendikleri girişimlere paylaştıracak. Öğrencilerin sanal para ile yatırım yaptıkları proje birinci seçildiği takdirde sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

Hediyelerin başında sertifikalı İTÜ Çekirdek Micro MBA Programı’na katılma hakkı geliyor. Ayrıca İTÜ Gate Girişimcileri ile Silikon Vadisi, San Francisco ve Chicago gezisinden, İTÜ Teknokent’te yaz stajına kadar sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak.

Sadece İTÜ’lülere yönelik bu fırsatı yakalamak için tek yapman gereken, sence birinci olabilecek projelere, çeyrek final aşamasından en büyük sanal parayı yatırmak.

Büyük patlamaya hazır ol ve bu fırsatı kesinlikle kaçırma!

 

İTÜ Çekirdek halk oylaması başladı İTÜ öğrencilerine bayramdan sonra 2. müjde

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi

Kamuoyuna duyurulur: Depreme karşı Vadi Yurtları Dayanışması