Emre
Son 180 günde 0 haber

Kulüpler Şenliği yüz yüze olacak

İTÜ’de yüz yüze eğitimin tekrar başlamasıyla birlikte Kulüpler Şenliği’nin olup olmayacağı ve olsa bile hangi şekilde (online/yüz yüze) yapılacağı merak konusuydu.

Kulüpler Şenliği nedir?

İki senedir evde olup Kulüpler Şenliği’nin ne olduğunu unutanlar ve İTÜ’ye ilk defa gelip hiç kulüpler şenliğine katılmamış olanlar için Kulüpler Şenliği’ni özetleyelim. Öğrenci kulüplerinin ve proje takımlarının stant açarak kendilerini ve etkinliklerini öğrencilere anlattığı etkinlikte; ilgi alanlarınıza ve hobilerinize göre ilginizi çeken kulüplere o stantta isminizi yazdırarak katılabilirsiniz.

Kulüpler Şenliği yüz yüze olacak

Pandemi öncesi ufak konserler ve farklı aktivitelerin de yapıldığı Kulüpler Şenliği’nin bu sene yüz yüze olacağını ve kulüplerin sunum yapma yetkisiyle birlikte stant açma yetkisi de olacağını İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, atılan tweetlere verdiği cevaplarla belirtmiş bulunmakta. Hangi tarihlerde yapılacağı henüz belli olmayan Kulüpler Şenliği'nin COVID-19 önlemleri doğrultusunda hangi önlemlerin alınarak yapılacağı merak konusu.  

Rektör Koyuncu’nun atılan tweetlere verdiği cevapları aşağıda görebilirsiniz:

İTÜ kulüplerinini nereden öğrenebilirim?

Eğer Kulüpler Şenliği öncesinde siz de İTÜ'deki öğrenci kulüplerini merak ediyorsanız sitemiz üzerinden "Kulüpler" sekmesinden kulüpleri öğrenebilir, bu külüplerle ilgili bilgiler edinebilip kulüplerin sosyal medya hesaplarını ve iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz.

İTÜ'ye yeni etüt alanı: Kovan İTÜ'de ilk kahvaltı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi