Zekican
Son 180 günde 0 haber

Miss Turkey 2019'un iki finalisti İTÜ'lü

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Miss Turkey 2019 Güzellik Yarışması finalistleri açıklandı. 200'den fazla adayın katıldığı ön eleme 27 Eylül'de sona erdi. Ön elemeyi geçerek 2 Ekim Çarşamba günü yapılacak finale katılmaya hak kazanan 20 adaydan ikisiyse İTÜ öğrencisi. Final, Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşecek.

Miss Turkey Güzellik Yarışması nedir?

1980 yılından beri "Miss World", "Miss Universe", "Miss Supranational" ve "Miss International" yarışmalarının Türkiye lisans sahibi Miss Turkey Organisation, düzenlediği Miss Turkey Güzellik Yarışmasıyla seçilen dört güzeli, ülkemizi temsil etmeleri amacıyla bu dört yarışmaya yolluyor. Ekip, günümüz kadınının hayata dair hedefleri olan, kendini yenileyen, modern, akıllı ve güzel kadınlar olduğuna inanıyor ve Miss Turkey güzellerinin bu özellikleri günlük yaşantılarına taşımış olduklarını belirtiyor. Organizasyon, Türk insanının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmayı hedefliyor.

İdil Doğa Oral

Boy: 1,76

Yaş: 20

İstanbul Tekni̇k Üni̇versi̇tesi̇ Teksti̇l Teknoloji̇leri̇ Ve Tasarimi Fakültesi̇ Moda Tasarim Bölümü 1. Sınıf Öğrenci̇si̇

Reyhan Kasapoğlu

Boy: 1.74

Yaş: 20

İstanbul Tekni̇k Üni̇versi̇tesi̇ Mi̇marlık Fakültesi̇ Şehi̇r Ve Bölge Planlama Bölümü 2. Sınıf Öğrenci̇si̇

Finale kalan iki öğrencimize arı24 ailesi olarak başarılar diliyoruz.
İTÜ kulüplerinin üzerindeki Demokles Kılıcı Kulüplerin tanışma toplantılarının tarihlerini sizler için derledik (2019-2020 güz dönemi)

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi