Okulu uzatanların dikkatine!

Lisans eğitimlerini 4 senelik (8 dönemlik) süre içerisinde tamamlayamayanların ders seçimi yapabilmeleri için harç ödemesi yapmaları gerekmektedir.

Ödemelerin yapılması için son gün 29 ocak (17:00) olup işlemi İş Bankası şubeleri ya da atm'lerinden ''katkı payı/harç ödemesi'' yapacağınızı söyleyerek gerçekleştirebilirsiniz. 

Ödemeniz gereken miktarı öğrenmek için sis.itu.edu.tr'den sisteme giriş yaptıktan sonra Öğrenci Servisi, Öğrenci Bilgileri ve ardından da Dönemlik Hesap Özeti'ne tıklamanız yeterlidir. Aşağıda yer alan örnekteki görüldüğü gibi dönem ücretleri kısmında yazan miktar ödemeniz gereken harç miktarıdır. Ödemenizi gerçekleştikten sonra birkaç iş günü içerisinde dönem ödemeleri kısmı güncellenecektir.

Eğer ödeme yapmayı unutursanız ders seçim gününüzde seçim yapmazsınız. Ancak okulun ilk haftası cezalı olarak (ödemeniz gereken cezalı miktar dönemlik hesap özetinde güncel olarak gözükecektir) ödeyebilir ve ödeme işleminin ardından ders seçiminizi yapabilirsiniz.

İTÜ personelini taşıyan servis kaza yaptı: 1 ölü Dünyanın ilk mikrotonal gitar orkestrası Almanya'da ilk konserini verdi!

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor