Reza Zarrab'ın Korumalarından İTÜ Öğrencilerine Darp

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne tatil için gelen 25 kişilik İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri bir koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf’a “bu yatı hangi parayla aldın “ diye sorunca, aynı gün akşamüstü Belediye meydanında bekleyen bazı şahıslar tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne tatil için gelen 25 kişilik İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri bir koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf’a “bu yatı hangi parayla aldın “ diye sorunca, aynı gün akşamüstü Belediye meydanında bekleyen bazı şahıslar tarafından darp edildiği ileri sürüldü.
Olayın Bodrum Poyraz Koyuna günlük tekne ile tura giden İTÜ öğrencilerinin aynı koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf’a laf atması üzerine başladığı iddia edildi. Öğrenciler Belediye Meydanında akşamüstü yaşanan darp olayı sonrasında başlarından geçenleri anlatarak; aynı koyda karşılaştıkları işadamı Sarraf’a “bu yatı hangi parayla aldın”, diye sorduklarını söyledi. Bazı öğrencilerinde Poyraz koyunda “hırsız var” şeklinde bağırdıkları iddia edildi.

İTÜ lü öğrenciler, işadamı Rıza Sarraf’ında “ondan bundan şundan aldığım ödünç paralarla aldım” deyip teknesine yüzdüğünü iddia etti. Günlük tur teknesi akşam saatlerinde Bodrum Limanına geri döndü. Ancak bu sırada 5- 6 kişilik bir gurubun erkek öğrencilere saldırdığı ve darp ettiği öğrenildi. Olay sırasında Burak Belli adlı öğrenci burnundan ve vücudunun değişik yerlerinden darp edilerek yaralandı. Olay sırasında Y.C adlı bir kız öğrencinin de bir Tokatdarbesi alması sonucu büyük korku yaşadığı gözlendi.

Olay sırasında Bodrum Belediye meydanında olduğunu ve olayı gördüğünü anlatan bazı görgü tanıkları saldıranların Rıza Sarraf’ ın adamları olduklarını ve daha sonra ellerini kollarını sallayarak arabalarına binip olay yerinden uzaklaştıklarını iddia etti. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yaralanan İTÜ öğrencisi Bodrum Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olaydan kısa bir süre sonra Rıza Sarraf ve korumalarının Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek ifade verdiği ifade edilirken, İTÜ öğrencileri de Emniyet Müdürlüğüne ifade vermek üzere geldi. Gece ilerleyen saatlerde alınan bilgilere göre Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğünde tarafların verdikleri ifadelerin ardından, İTÜ lü öğrencilerin şikayetçi olmadıkları ve olay sonrası gözaltına alınan kimsenin bulunmadığı bildirildi.

IHA

İTÜ Hornets Yaz Seçmeleri Mustafa İnan Kütüphanesi Bakıma Alınıyor

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi