8. UçArı Vaka Analizi Yarışması başvuruları devam ediyor

Türkiye’nin En Prestiji Vaka Analizi Yarışması 8. UçArı’nın başvuruları başladı!

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından Anadolu Grubu ana sponsorluğunda 8. kez düzenlenecek olan UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması yine iddialı ödülleriyle bu seneki yarışmacılarını bekliyor!

İş dünyasına atılmadan önce profesyonel hayattan modeller sunarak üniversite öğrencilerinin iş hayatına bir adım önde başlamalarını sağlaması, kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmasını sebebiyle her yıl binlerce üniversite öğrencisinin başvurduğu ve ödüller için yarıştığı 8. UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması’nın finalleri bu yıl 24-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

Başvuruların 2 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında alındığı yarışmaya tüm üniversite ve bölümlerden 2, 3 ve 4. sınıflar ile yüksek lisans öğrencileri 3 veya 4 kişilik gruplar halinde katılabilmektedir.

2 Şubat - 15 Mart döneminde yarışmaya başvurularını tamamlamış takımlara internet üzerinden ön eleme vakası yollanacak. Takımların bir haftada her türlü kaynağı kullanarak çözecekleri ön eleme vakalarının Anadolu Grubu yöneticileri ve akademisyenler tarafından incelenmesi sonucu belirlenen 8 finalist grup 24-26 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek finale katılacak ve ödüller için yarışacak.

Katılımcılara kazandırdığı deneyimin yanı sıra ödülleriyle de adından söz ettiren UçArı’da bu yıl dereceye giren grupların:

 1.lik Ödülü: 5000 TL + Sabancı Üniversitesi’nde Tam Burslu MBA

2.lik Ödülü: 4000 TL + Slovenya’da “Discover Management” Programı

3.lük Ödülü: 3000 TL + Coca-Cola İçecek Stajı

olarak belirlendi.

Birbirinden değerli ödüllerin yanında dereceye giren takımlar Anadolu Grubu firmasının yöneticileriyle tanışma fırsatı yakalayacak ve ödüllerini Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın elinden alma şansına sahip olacaklar.

 Vaka Analizi Nedir? Neden UçArı’ya katılmalıyım?

Vaka analizi, bir şirket veya organizasyon hakkında gerçek veya hayal ürünü bir sorun, sistem tasarımı ya da geliştirilmesi hakkında verilen bilgilerin kullanılması ile en uygun çözümü bulmaya yönelik bir çalışmadır. Kariyerlerine adım atmaya hazırlanan üniversite öğrencilerinin iş dünyasında karşılaşması muhtemel bir probleme ve bu problemin çözümüne yaklaşımını göstermesi açısından bu çalışmalar şirket yöneticileri ve üniversite öğrencileri tarafından oldukça ilgi görmektedir. UçArı, düzenlenen diğer vaka analizi yarışmalarından farklı olarak bilgisayar, internet, telefon gibi her türlü iletişim aracının kullanılmasına izin vererek vaka analizinin gerçek hayattaki profesyonel çalışma koşullarına yakın koşullarla yapılmasına olanak sağlar. Bu sebeple UçArı iş yaşamına en yakın, buna bağlı olarak da amacına en uygun vaka analizi yarışmasıdır.

Ayrıca UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması’nda finale kalan 8 grubun gidiş-dönüş ve otelde konaklama masrafları İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından karşılanır ve 3 günlük final maratonu boyunca finalist gruplar kahvaltı ile öğle ve akşam yemeklerinin yanında organizasyona dâhil diğer tüm etkinliklerden ücretsiz faydalanır.

İş dünyasına atılmadan önce bu eşsiz deneyimi kaçırmamak ve kıymetli ödüllere sahip olma şansını yakalamak için sen de takımını kur ve yarışmaya başvur!

 Ayrıntılı bilgi ve kayıt formu için www.ucari.itu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsin.

İTÜ'de NFL esintileri Güneş enerjisi ile çalışan Türkiye’nin ilk aile otomobili “Aruna”

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor