Ayça
Son 180 günde 0 haber

Ara tatilde gitmek isteyebileceğiniz mekanlar

Dönemin yoğunluğu yüzünden rahat bir şekilde gezmeye eğlenmeye ya da en azından dışarıya çıkmaya hasret kaldık. Ara tatil gibi bir fırsat bulur bulmaz gitmek isteyeceğiniz bazı yerleri sizin için derledik.

Emek Mantı Evi

İşte Bihter ve Behlül’ün aşkının başladığı o mantıcı. Yeniköy’de bulunan mekana muhakkak bir kere gitmelisiniz. Kim bilir belki siz de aşkınızı tazelersiniz.

Voi Feriye

Ortaköy’ün nefes kesen manzarasi ile güzel bir kahve içmek isterseniz adresiniz Voi Feriye olmalı. İç dizaynı da ayrı güzel olan bu yerin farklı yerlerde şubelerine de göz atabilirsiniz. Ayrıca ders çalışmak için giden de çok oluyor bizden söylemesi.

Zula

Bilen herkes zaten buranın hastası ama bilmeyen vardır diye eklemek istedim. Kesinlikle gitmeniz gereken ve sizi asla üzmeyecek bir smash burgerci. İstanbul’da şu an 5 tane şubesi var ama bizim tavsiyemiz Harbiye şubesinden yana olurdu.

Miss Pizza

Kaliteli malzemelerle yapılan güzel bir pizzaya hasret kaldıysanız Miss Pizza tam size göre. Şişhane metrosundan çıkışta sizi karşılayan bu tatlı mekan sizi samimi servisiyle karşılayacak.

Şirin Fırın

Galata’da yer alan ve uzun zamandır hizmet veren ismi gibi tatlı olan bir tatlıcı. Burada Galata Kulesi’ne karşı oturabilir sonrasında ise manzarası ünlü olan sokakta fotoğraf çekinebilirsiniz.

Atlas Mühürdar 78

Kadıköy’e gittiğinizde uğramanız gereken bir yer. Özgün, lezzetli ve dinamik menüsü olan Atlas farklı iç tasarımıyla sıcak bir ortam sunuyor.

Moda da Nata

Kadıköy’e gittiğinizde farklı bir lezzet denemek isterseniz bir Portekiz tatlısı olan nata sizin için bir seçenek olabilir.Türkiyenin ilk Pastel de nata kafesiymiş bilginize.

Tıkıntı Beşiktaş

Beşiktaş’ta ne yiyeceğinizi bulamadıysanız Tıkıntı tam size göre. Fiyat performans mekanı olan bu yer her ay instagramlarından da çekiliş yapıyor. Portekiz usulü tavuk ise mekanın en favori yemeği.

B Blok Bakery

Vedat Milor’un da yazısında yer verdiği B Blok San Sebastian konusundaki başarısı ile kendinden bahsettiren bir tatlıcı. Beşiktaş’a yolunuz düştüğünde uğramalısınız.

Parodia

Beşiktaş’ta sakin bir şekilde kahvenizi yudumlamak isterseniz. Beşiktaş Çarşının hareketliliğinden uzakta olan bu yere uğramalısınız.

arıSanat: Mayıs ayında vizyona girecek sinema filmleri İTÜ ile Orka arasında sanal eğitim iş birliği

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi