Mustafa
Son 180 günde 0 haber

Bazı fakülteler final dönemi boyunca sınıflarını kullanıma açtı

Final döneminin neredeyse yarısı bitti. Bu sürede hemen hemen herkes kütüphaneye gitti ve yer aradı. Kimileri yer bulma konusunda başarısız oldu, kimileriyse uzun uğraşlar sonucu yer kapmayı başardı ama şu bir gerçek ki iki taraf da ders çalışacağı süreyi yer bulmaya çalışmakla harcadı. Kampüsteki diğer çalışma yeri alternatiflerinin yetersizliği zaten bilinen bir gerçek. Rektörlük tarafından "Kovan" gibi yeni yerler açılmaya devam etse de sorun henüz ortadan kalkmış değil. Bu sorunun üzerine bir de final dönemindeki öğrenci yoğunluğu eklenince kampüsteki çalışma alanları yetersiz gelmeye başladı.

Bunun üzerine MED'in 24 saat açık olacağının duyurulması ardından İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu MED'de yeni bir Kovan kurulduğunu da duyurmuştu. Son olarak bazı fakültelerin aldığı karara göre final döneminde belirli derslikler 22.00'ye kadar açık bulundurulacak. 

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi:

Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin aldığı karar doğrultusunda, UUB'de D-Z08, D-Z09 ve fuaye alanı finaller boyunca her gün saat 22.00'ye kadar öğrencilerin ders çalışması için açık olacak.

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi:

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi de öğrencilere finaller boyunca bazı dersliklerini açma kararı aldı. Finaller süresince saat 22.00'ye kadar belirlenen sınıflarda ders çalışabilirsiniz.

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nin ders çalışılması için belirlediği sınıflar:

Fen - Edebiyat Fakültesi:

Fen - Edebiyat Fakültesi de D-101, D-102, D-103, D-104, D-105, D-106 numaralı derslikleri öğrencilerin ders çalışabilmesi için saat 22.00'ye kadar açık tutma kararı aldı.

Kimya - Metalurji Fakültesi:

Kimya - Metalurji Fakültesi Dekanlığının yaptığı duyuruya göre D204, D205 numaralı derslikler finaller süresince  saat 22.00'ye kadar öğrencilerin kullanımına sunuldu.

arı24 ailesi olarak finallerinizde başarılar dileriz. 

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu'dan MED-C duyurusu İTÜ'de mazeret sınavları için "E-Başvuru" Dönemi

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi