Ali Rıza
Son 180 günde 0 haber

Birinci sınıflar ders seçimiyle erkenden tanışacak

Bildiğiniz üzere İTÜ her eğitim-öğretim yılının başında öğrencilerine küçük sürprizler yapmayı çok seviyor. Bu sürprizleri yaparken de aynı zamanda öğrencileri mağdur duruma düşürmekten de pek keyif alıyor. Gelin birlikte bu sene yapılan küçük sürpriz neymiş ona bakalım. 

Hazırlıktan birinci sınıfa geçenler ders seçimiyle erkenden karşı karşıya kalacak

Yakın zamanda İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sitesinde yayınlanan duyuruda İngilizce Yeterlilik sınavında başarılı olan ve bölüme yeni başlayacak öğrencilerin 18 Eylül tarihinde WEB ders kayıtlarının gerçekleşeceği belirtildi. Buna ek olarak ilk defa ders seçecek olan öğrenciler için ders seçiminin nasıl olduğunu gösteren büyük bir ders seçim rehberi yayınlandı. 

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvim'de belirtilen ilk defa ders kaydı yapacak öğrenciler için ders kayıt tarihleri

Eskiden dersler otomatik olarak atanıyordu 

Bundan önceki senelerde hazırlık sınıfından başarıyla geçen öğrencilere, dersleri seçtirilmeden İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından direkt atanıyordu. Artık öğrenciler kendi ders programını kendisi oluşturacak. Bu sene neden böyle bir karara varıldığı da büyük bir merak konusu. Acaba bu yeni gelişme bölüme yeni başlayacak olan heyecanlı öğrencileri mutlu edecek mi?

İTÜ'den kavga görüntülerine resmi açıklama geldi İTÜ’ye hoş geldin | İşte bilmen gerekenler

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi