Denizcilik fakültesi GBT ile mezun edecek

İTÜ Denizcilik Fakültesi, mezunları için 1 Temmuz 2016'da yapılacak olan mezuniyet törenine Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda bürokratı da davet etti. Olası protestoların önüne geçmek için de mezunların davetiye yoluyla törene katılabileceği bildirildi.

Önceki  yıllarda tüm mezunların katılabilme özgürlüğü varken bu yıl mezunlar davetiye talep ederek mezuniyetlerine katılabilecek. Davetiye talep eden kişiler içinden sadece protesto etme ihtimali olmayanlar kendi mezuniyet töreninde bulunabilecek.

Organizasyonu yapan İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği, sıkı güvenlik kontrolü hakkında “Başbakan'ın ve bürokratların güvenliği için yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

İşte o davetiye ve davetiyede yer alan yazı:

Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği tecrübeli

Hal böyle olunca 2013 yılında Denizcilik Fakültesi mezuniyetine Ulaştırma Bakanı olarak katılan Binali Yıldırım'a yönelik yapılan Direngezi protestosu akıllara geldi.

Protesto sırasında 9 kişi flamalarla denizcilik dilinde '#direngezi' yazmıştı.

#, (D)elta, (I)ndia, (R)omeo, (E)cho , (N)ovember , (G)olf , (E)cho, (Z)ulu , (I)ndia

PARS Roket takımından Amerika derecesi 2015-2016 mezuniyet dereceleri açıklandı

İTÜ mezunu ve eski TBMM başkanı Cahit Karakaş hayatını kaybetti

arıSanat: Bienalden konsere, Eylül’de sanat dolu İstanbul

İTÜ Mezunu Yüksek Mühendisi Abdullah Doğru vefat etti

İTÜ 2025-2026 akademik takvimi sessizce değiştirildi

İTÜ'lü öğrencilere yeni dönem burs olanakları