FeedBack : İTÜ Tabanlı İletişim Programı

FeedBack ile meslektaşlarınıza bağlanın

Sizlere İTÜ bünyesinde ortaya çıkan bir programdan bahsedeceğiz. Bu program meslektaşların birbiri ile basit ve güvenli iletişimini amaç edinmiş, FeedBack isimli bir masaüstü programı. FeedBack çok iyi bir tasarıma ve bir o kadar da basit bir kullanıma sahip.

FeedBack tam olarak ne vaat ediyor diyorsanız, meslektaşlarınız, iş ortaklarınız ve arkadaşlarınız ile, bağlantı kurabileceğiniz, mailden daha hızlı ve etkili bir şekilde feedlerle haberleşebileceğiniz, dosya paylaşabileceğiniz, basit kullanım ve güvenli iletişim sunan, yeni nesil bir iletişim programı.

Amacını yeni bir iletişim ağı başlatmak olarak açıklayan ve bunun içinde 'Feed' kavramını ortaya çıkaran FeedBack, mail sistemi ile anlık mesajlaşma arasında yeni bir mesajlaşma türü yaratmıştır.

FeedBack, İTÜ'de bir proje olarak doğdu ve şu an sadece '@itu.edu.tr' uzantısına açık. FeedBack ekibi, ileriki hedeflerini önce üniversiteler, sonra ise tüm iş yerlerindeki meslektaşları birbirine bağlayacak uluslararası bir ağ olarak açıklıyor.

Siz değerli okurlarımızıda FeedBack programını denemeye ve üniversitemizin bünyesindeki bu ağa katılmaya davet ediyoruz.

Programı edinmek için "FEEDBACKPROGRAM.COM" web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Ödülünü Bakandan Alandan Mühendis 22 Aydır Kayıp Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi'nde İTÜ ilk 5'te

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor