Mine
Son 180 günde 0 haber

Frizbi Teknik başarıdan başarıya koşuyor

1-2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 9. Geleneksel Bilkent Frizbi Turnuvası’nda; İstanbul, Ankara ve Çanakkale'dan toplamda 10 takımın yer aldığı turnuvada Frizbi Teknik 4. oldu.

Okulumuzu temsil eden Frizbi Teknik ilk gün 3 galibiyet alarak ikinci olup, ikinci gün ise çeyrek finalde Boğaziçi Üniversitesi ile maça çıktı. Bu maçı da kazanan Frizbi Teknik, ODTÜ ile yarı finalde karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın sonucunda mağlubiyete uğrayan Frizbi Teknik turnuvadan 4. olarak ayrıldı.

Türkiye’de yapılan tek resmi turnuva olan Üniversite Sporları Federasyonu Turnuvası'na katılacak olan Frizbi Teknik, geçen yıl bu turnuvadan şampiyon olarak ayrılmıştı. Bu yıl 29 Nisan'da Bolu’da düzenlenecek turnuvada okulumuzu temsil edecek olan Frizbi Teknik'e arı24 ailesi olarak başarılar dileriz.

Geçmişten günümüze bir İTÜ efsanesi: FEB İTÜlülere İstanbul'da 10 hamburgerci tavsiyesi

İTÜ yemekhane fiyatları zamlandı

Ders seçimi 101: Ders kayıt taslağı hâlâ açılmadı

İTÜ mezunu ve eski TBMM başkanı Cahit Karakaş hayatını kaybetti

arıSanat: Bienalden konsere, Eylül’de sanat dolu İstanbul

İTÜ Mezunu Yüksek Mühendisi Abdullah Doğru vefat etti