Zekican
Son 180 günde 0 haber

Frizbi Teknik evinde de başarıyı bırakmadı

3-4 Kasım tarihlerinde İTÜ Stadyumu'nda Frizbi Teknik'in ev sahipliğinde altıncısı düzenlenen İTÜ Ultimate Frizbi Turnuvası'na Türkiye genelinde 12 takım katıldı. İki gün süren yarışlar sonunda ev sahibi Frizbi Teknik, "Oyunun Ruhu" ödülüne layık görülen takımlardan biri oldu.

Kıyasıya mücadele edildi

Turnuvanın ilk günü her takım üçer maç yaparak grup aşamalarını geçmek için uğraştı. İkinci gün ise Caddebostan Olympics ve BSK Steamhuck arasında geçen final maçını BSK Steamhuck kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva üçüncüsü de Oldschool Ultimate oldu. Turnuvanın birincilikten de değerli görülen ödülü olan "Spirit of the Game" (Oyunun Ruhu) ödülünü ise Frizbi Teknik ile Caddebostan Olympics paylaştı.

"Ultimate Frizbi" nedir?

Ultimate Frizbi, 7 kadın ve 7 erkeğin bir arada oynadığı, mücadele ve centilmenliğe dayalı, hakemsiz bu sebeple de bu spora özgü olan "Oyunun Ruhu / Spirit of the Game" esaslarına dayalı, disk ile çim veya kum sahada oynanan bir spordur. 2010'dan beri faaliyet gösteren takımımız Frizbi Teknik, dünya çapında da olmak üzere pek çok turnuvadan başarıyla dönmüş olup 2011'de ilk İTÜ turnuvasını düzenlemiştir.

BTZ'18 teknolojinin nabzını tutacak URAP sıralamasında İTÜ dördüncü oldu

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi