Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden İTÜ'ye otobüs

Gaziosmanpaşa Belediyesi,İstanbul Teknik Üniversitesi'ne otobüs hibe etti.

Belediye tarafından yapılan açıklamada,kendisinin de İTÜ Mezunu olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca arasında Maslak Kampüsü'ndeki Rektörlük binasında düzenlenen imza töreniyle üniversiteye otobüs hibe edildiği belirtildi.

Otobüsün öğrencilere ve üniversite personeline hizmet edeceği yapılan konuşmada bildirildi.

Öğrencilerin üniversite içerisindeki yakın mekanlara gitmekte sıkıntı yaşadığını aktaran Karaca, şunları kaydetti: "Otobüsü öğrencilerin stajları veya arazi deneyimleri için öğrencilerimizi taşımada kullanacağız. Başkanıma o açıdan teşekkür ediyorum. Şükranlarımı belirtiyorum. Kendisi zaten bir İTÜ'lü. Her zaman İTÜ'nün yanındaydı."

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise belediye olarak en önemli sorumluluklarından biri olduğunu vurgulayarak "İTÜ ilk Ayazağa Kampüsü'ne geldiğinde o zamanki imkansızlıkları çok iyi biliyorum. Bu bakımdan hocamızın bu ve benzeri önerilerine her zaman destek olacağız" ifadesini kullandı.

 

İTÜ bayan voleybol takımı lig 2.si İTÜ'lüler en çok nerede çalışıyor?

İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunu ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Erkman vefat etti

arıKariyer: Kariyer yolculuğunda stajın rolü

Mustafa İnan'da yer bulamamaya son: Yeni kütüphane geliyor

arıRehber Ocak: Kadıköy'de bir gün

Fırtına Ayazağa ve Tuzla'yı etkiledi