Gönüllülük Kulübü ve oyuncu Serkan Çayoğlu'dan anlamlı ziyaret

Gönüllülük Kulübü projelerinden "Benimle Oynar Mısın?" gönüllüleri ve Kiraz Mevsimi dizisinin ünlü oyuncusu Serkan Çayoğlu, Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nü ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyarette, öncelikle onkoloji bölümündeki odaları tek tek gezen Serkan Çayoğlu çocuklarla sohbet ettikten sonra ortak alanda onlarla oyunlar oynadı. Çayoğlu, ardından aynı koridorda bulunan çocuk dâhiliye bölümündeki çocuklarla da vakit geçirdi. Ziyaretten oldukça memnun olan aileler, bu ziyaretin çocuklara ilaçlardan daha faydalı olduğunu söyleyerek gönüllülere teşekkürlerini iletti.

Hastanelerde kalmak zorunda olan çocukların yanında olmayı, moral ve motivasyonunu yükseltmeyi hedefleyen proje, daha fazla çocuğu mutlu etmek adına her hafta düzenli olarak Şişli Etfal, Numune ve Cerrahpaşa Hastaneleri’ne ziyaretlerini sürdürüyor. Tüm planlamaların yapıldığı proje toplantıları her pazartesi MED B-33 dersliğindedir. Sizler de bu ekibe katılabilir, nice güzel aktivitelerle çocukların gülümseme sebebi olabilirsiniz.



Yurt Dışı Fırsatları Semineri ile üniversite öğrencilerine dünyanın kapıları aralanıyor İTÜ'nün yeni mizah dergisi: BEECOMICS

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor