Gönüllülük Kulübü'nden umut dolu yolculuk

Gönüllülük Kulübü'nün 8 projesinden biri olan Umut Okulu 13. yolculuğunu geçtiğimiz ekim ayında Sinop Tangal İlköğretim Okulu'na düzenledi.

71 öğrenciye dokunmak üzere çıkılan yolculukta çocukların mont, bot, kırtasiye, kıyafet gibi çeşitli ihtiyaçları karşılandı. Okula kütüphane kuruldu ve çocukların rahat okuma yapabilecekleri aynı zamanda satranç, puzzle gibi gelişimlerine katkı sağlayabilecek etkinlik araçları temin edildi. Okulda mevcut olan yemek yemek için ayrılmış kısmın duvarları çizgi film karakterleriyle renklendirildi. 2 gün boyunca gönüllüler ve çocuklar dans atölyesinde danslar edip mutluluğu biraz daha hissedip, hikaye atölyesinde kendileri bir hikayenin parçası olup hayallerine bir adım daha yaklaşarak, tasarım ve bilim atölyeleri ile kendi uğraşıları ile yeni şeyler elde etmeyi ve eğlenerek öğrendiler. Aynı zamanda tiyatrolar, eğitimler ve sihirbazlık gösterileri ile el ele, umut dolu vakit geçirdiler.

Sinop İl Milli Eğitim Bölge Müdürü'nün ve İTÜ '82 elektrik mezunlarının da katılımıyla Umut Okulu gözlerde mutluluğu çizip, hayallere, planlanmamış geleceklere dokundu. Daha nicelerinin hayallerine el uzatmayı hedef edinen Umut Okulu, sene içerisinde de yardım kolileriyle Türkiye'nin her köşesine yanında olduklarını hissettiriyor.

İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerinden Ata'ya ziyaret Türkiye'ye bir ilk daha İTÜ'lü tekstilciden geldi

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu