Her Derde Deva Girişimcilik etkinliği: Startup101

İTÜ Girişimcilik Kulübü ve destekçileri tarafından düzenlenen Startup101 etkinliği, 28 Kasım pazartesi saat 18:30’da Teknokent Arı 6’da start-up kavramı ve dünyası ile alakalı soruları olan yeni nesil girişimcilerini bekliyor.

Startup101 etkinliği, start-up dünyasında gerçekte olan bitenleri aktarıp, geleceğin burada şekillendirildiğini, bir fikrin startupa dönüşebilmesi için gereken aşamaları, startup kurmaya istekli katılımcılara anlatıp, bu anlatılanlar sayesinde onları daha da heveslendirmeyi hedeflemektedir.

Dr. Memet Ünsal’ın katkılarıyla düzenlenecek olan bu ücretsiz etkinliğe https://www.eventbrite.com/e/startup101-her-derde-deva-girisimcilik-tickets-29314604772 adresinden kayıt olabilirsiniz.

Memet Ünsal kimdir?

Doktorasını robotik üzerine yapmış makina mühendisi olan Ünsal, yolculuğuna Adana’dan başlayan ve Türkiye'nin her bölgesindeki üniversiteleri gezmeyi planlayan InnoCampus projesinin kurucusu ve yöneticisidir.

 

İTÜ Mezunları Derneği Kulübü'nden Muhammed Şahin'e ziyaret #itümüşterideğilöğrenci etiketiyle paylaşılan 10 yaratıcı tweet

Maçka'da yeni dönem

Hibeler nerede? İTÜ'de Erasmus sorunu

Bina yetişmedi, planlar bozuldu: İTÜ hazırlık öğrencileri mağdur

İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu Dr. Ayşe Bengi Özçelik vefat etti

İTÜ öğrencisi A. Ramazan Koşaraslan vefat etti