Sena
Son 180 günde 7 haber

Hey İTÜ'lü, bu ay hangi programlara başvurabilirsin?

Üniversite öğrenclileri kariyer yolculuklarını tırmanırken birçok farklı sektörden, departmandan deneyim kazanmak istiyor. Çeşitli programlara katılarak sertifikalar elde ediyor, yepyeni fikirlerle karşılaşıp vizyonunu genişletiyor. Kariyer hayatında da daha önceden elde etmiş olduğu tüm bu kazanımların ve yetkinliklerin meyvelerini yemiş oluyor. Sizler için çeşitli kazanımlar ve yetkinlikler elde edebileceğiniz ve bu ay başvurabileceğiniz birkaç programı derledik.

DenizBank DenizAşırı Online Staj Programı

Farklı modüllerden oluşan bu programda bankacılık ve kişisel gelişim eğitimlerine mobil platformdan erişip, gelişimin için önemli bir sertifikayı özgeçmişine ekleme şansı yakalayabilirsin. Unutma! Son başvuru tarihi 20 Kasım

YGA (Young Guru Academy)

Dünyadaki kötücül sorunlarla dertlenen, köklü çözüm bulmak ve sosyal etki yaratmak isteyen gençler 9 Aralık’ta Zorlu PSM’de buluşuyor. Sen de birlikte başarmak, sosyal etki yaratmak için ilham almak ve YGA ekosisteminin bir parçası olmak istiyorsan sen de katıl! Programın başvuru süreci sona erdi ancak online olarak etkinliğe katılım sağlanabilecek. Katılım için formu doldurman yeterli!

İstanbul Kodluyor

Yazılım ve teknoloji alanında meslek sahibi olmak isteyen genç yetişkinlere, ücretsiz ve kapsamlı eğitimlerle gerekli bilgi ve becerileri kazandıran, Türkiye’nin önde gelen kurumlarında işe yerleşmelerini sağlayan bir projedir. Teknoloji alanında nitelikli insan kaynağını geliştirmeyi amaçlayan bu proje, aynı zamanda kadınların sektördeki temsiliyetini artırmayı da hedeflemektedir. Son başvuru tarihi Ocak 2024.

Data&More Career Summit

Veri bilimi perspektifinden gelecek hakkında daha fazla bilgi ve ilham almaya hazır mısın? Seni 16 Kasım'da sektörün öncü şirketlerinden veri, veri bilimi ve çok daha fazlasına dair önemli ipuçları alacağın Data & More Career Summit'e davet ediyoruz! Son başvuru tarihi 15 Kasım.

Engineering Career Summit

Türkiye'nin öncü şirketlerinden mühendislik yöneticilerinin katılacağı oturumlarda mühendislik kariyerinde merak edilen detayların öğrenileceği, yöneticilerin bilgi birikimleri ile çeşitli bilgiler edinileceğin, motivasyon ve ilham dolu bir gün geçirme fırsatı yakalanabilecek bir program. Youthall'un 5-6-7 Aralık'ta online, 8 Aralık’ta Kolektif House Maslak'ta gerçekleştireceği programın son başvuru tarihi 4 Aralık.

Deniz'in İncileri Plus Staj Programı

Deniz’in İncileri Plus uzun dönem staj programımızda sana, okuluna devam ederken kariyer hedeflediğin bölümde staj yapma fırsatı sunuluyor. 6 ay Part-time süren program boyunca Genel Müdürlük bölümlerinde staj yaparken, aynı zamanda Deniz Akademi’de kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerine katılma fırsatına sahip olunuluyor. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2024.

Dijital Medya Okur Yazarlığı Eğitimi

UNICEF ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen ve Türkiye’de yaşayan 15-24 yaş aralığındaki Türk ve yabancı uyruklu gençlerin dijital teknolojileri kullanma yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen Geleceği Eşitle Projesi kapsamında Dijital Medya Okuryazarlığı Eğitimleri düzenlenecektir.  Sen de profesyonel yaşamında seni destekleyecek olan dijital yetkinliklerini geliştirmek istiyorsan, 14-15 Kaım tarihlerinde gerçekleştirilecek Dijital Medya Okuryazarlığı Eğitimi’ne hemen başvur!

Google Araçları Eğitimleri

UNICEF ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen ve Türkiye’de yaşayan 15-24 yaş aralığındaki Türk ve yabancı uyruklu gençlerin dijital teknolojileri kullanma yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen Geleceği Eşitle Projesi kapsamında Google Araçları Eğitimleri düzenlenecektir.  Sen de profesyonel yaşamında seni destekleyecek olan dijital yetkinliklerini geliştirmek istiyorsan, 17-22-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Google Araçları Eğitimi’ne hemen başvur!

 
İTÜ Maden Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aral Okay hayatını kaybetti Türk musikisi devlet konservatuarı öğretim görevlisi Serhat Tansu Altuğ hayatını kaybetti

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi