İTÜ AVM Kapatılıyor mu?

Son günlerde tüm itü öğrencilerinin ve çalışanlarının merak ettiği konu;

İTÜ AVM kapatılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde İTÜ24 Ekibinden Helin ALAGÖZ'ün Simmit'te İTÜ Rektörü Prof.Dr.Mehmet KARACA ile karşılaşmasının ardından kendisine İTÜ AVM'nin kaderiyle ilgili sorular yöneltti İTÜ AVM ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Mehmet KARACA aslında durumunun zannedildiğinden farklı olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Karaca, düşünülenin ve etrafta gezen dedikoduların aksine AVM'de yeniliğe gidildiğini belirterek İTÜ AVM'nin bir tek kişi üzerinde olması ve bu kişi tarafından kiraya verilmesini doğru bulmadığını ve bunu değiştirmek için girişimde bulunduklarını söyledi ve AVM'de daha cok yemek yeri açılacağını da ekledi.

Bir diğer sorumuz ise okula Sütiş ve diğer marka kafelerin açılıp açılmayacağıydı. Bunun üzerine ihaleye giren şirketler olduğunu ve hangisi kazanırsa onun açılacağını belirten İTÜ Rektörü ihaleye girenler arasında söylediği üzere Aslı Börek'in de var olduğunu açıkladı. Tüm bunların İTÜlüler için daha fazla ve farklı seçenek oluşturulması istendiği belirtilirken, Simmit gibi 7/24 çalışan bir kafenin okulda olmasının özellikle öğrencilerin yararına olduğunu ekledi. Marka kafelerin İTÜ gibi devlet üniversiteleri için menü fiyatlarının fazla olduğunu söylediğimizde ise okula gelecek yeni yemek yerlerine belirli ön şartlar koştuklarını, örneğin franchising gibi değil de fiyatı 2TL olan İTÜ Yemekhanesi göz önüne alınarak düzenleneceğini söyledi. Etiketi olan kafeleri seçme ve öncelik verme sebeplerinden biri ise hijyen olduğunu belirtti.

 

Maden Fakültesi İşgali Ardından Fakülte Duvarlarına Yazılan Yazılar Dikkat Çekti 2013-2014 Yaz Okulu Ders Programı Açıklandı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi