İTÜ EMÖS Kayıtları Başladı

TÜRKİYE’NİN EN UZUN SOLUKLU ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU İTÜ EMÖS

20. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu Kayıtları Başladı!

Öğrenciler tarafından Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği 20. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu bu sene 19-23 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, hazırlayacakları proje ve bildirilerle kariyerlerine katkı sağlamak, öğrenciler ile iş dünyası arasında yeni köprüler kurarak ulusal çapta bilgi aktarımı ve paylaşımına olanak vermek amacında olan sempozyuma, 55 farklı üniversitelerden bölüm kısıtlaması olmaksızın 600’ün üzerinde öğrenci katılıyor. 5 gün sürecek olan etkinlikte konferanslar ve oturumlarla öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunulurken akşam eğlenceleri ile öğrencilere çevrelerini genişletme fırsatı sunuluyor.

The Coca-Cola Company Avrasya & Afrika Grubu Danışmanı Cem Kozlu, Unilever CEO’su Cem Tarık Yüksel, Finansbank CEO’su Temel Güzeloğlu, Sinpaş GYO CEO’su Ömer Faruk Çelik’in de katılacağı 20. İTÜ EMÖS bu sene” Basitleşme & Odaklanma” ana konusu etrafında şekillenecek. İş dünyasında iyice varlığını hissettirmeye başlayan bu trend üst düzey şirket yetkilileri tarafından öğrencilere aktarılacak.

19-23 Şubat 2013 tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek sempozyum için kayıtlar başladı. Çeşitli katılım seçenekleri bulunan etkinliğe kayıt olmak ve daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için: www.emos.itu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Justin Bieber 2 Mayıs'ta İTÜ Stadyumunda İTÜ’den boya üretiminde ses getirecek proje

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi