Belen
Son 180 günde 0 haber

İTÜ Fest geri mi dönüyor?

İTÜ resmi instagram hesabı üzerinden "İTÜ FEST olsa kimleri gömek istersiniz?" sorusunu yönelttiği bir story paylaştı. Bu paylaşım akıllara İTÜ FEST'in geri dönebileceğini getirdi.

En son 2015'te yapılmıştı 

İTÜ FEST son olarak 2015 yılında 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. İlk günü planlandığı gibi başlamış ancak ikinci gününde Gökhan Türkmen konseri ardından olumsuz hava koşullarıyla son iki günü 9 ve 10 Mayıs'a kaydırılmıştı. Festivalin ilk gününde ana sahnede Athena, Craig David ve Model grubu yer alırken 9 Mayıs'ta Teoman, Chris Willis ve Bedük; 10 Mayıs'ta ise Şebnem Ferah, Eva Simmons ve Aydilge sahne almıştı. Alternatif sahneyse amatör müzik ve dans grupları performans sergilemişti.

İTÜ FEST birçok sanatçı ev sahipliği yapmıştı

İTÜ FEST konserlerinde geçtiğimiz yıllarda ise Sertap Erener, Mirkelam, Kenan Doğulu, Bülent Ortaçgil, MFÖ, Nil Karaibrahimgil, Hadise, Sezen Aksu, Bulutsuzluk Özlemi ve Tarkan gibi önemli sanatçılar yer almıştı. Ayrıca İTÜ FEST dışında İTÜ stadyumu; Metallica, Lady Gaga, Roger Waters gibi dünya çapında sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmıştı.

Zoom lisanslarında sorun İstanbul'da gezilmeye değer 10 müze

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi