Özlem
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'lülerin Linkedini: itumezun.org

Mezunlarımızı bir araya getirmeyi ve networklerini arttırmalarını hedefleyen İTÜ mezun platformu, itumezun.org , 1 Ocak 2018'de üyeliğe açılacak. Facebook, LinkedIn veya e-mail adresinizle üye olabileceğiniz platform bir nevi İTÜ'lülerin Linkedini olacak.

itumezun.org da neler var?

Platformda İTÜ'lülerin kullanabileceği birçok özellik mevcut. Anasayfa üzerinden paylaşılanları görebiliyor, paylaşım yapanlara mesaj atabiliyor aynı zamanda size gelen mesajları görüp cevaplayabiliyorsunuz.

Üyeler sayfasından platforma üye olanları görebiliyor, istediğiniz kişilerle platform üzerinden direkt iletişime geçebiliyorsunuz. İş Fırsatları sayfasından İTÜ'lülerin yayınladığı iş ilanlarına bakabiliyor, siz de iş ilanı yayınlayabiliyorsunuz.

İTÜ'nün söylediği gibi Türkiye'nin ilk mezun platformu mu?

İTÜ'nün resmi YouTube hesabından yayınlanan yukarıdaki videonun 25.sn' de itumezun.org için Türkiye'nin ilk mezun platformu olduğuna değiniliyor. Peki cidden böyle mi sizler için araştırdık.

İTÜlüleri bir araya getirmeyi hedefleyen itumezun.org malesef Türkiye'nin ilk mezun platformu değil. Boğaziçi Üniversitesi ve ODTÜ de aynı mezun platformuna sahip ve tüm platformlar Graduway firması tarafından yapılmış. Hatta platformların anasayfaları aynı tasarıma sahip.

Her ne kadar dışarıdan satın alınan bir hizmet olsa da,  itumezun.org un İTÜ'lüleri bir araya getirmek için güzel bir girişim olduğunu, İTÜ'lülerin aktif olarak kullanacağı bir platform olacağını düşünüyoruz.

İTÜ Mezun Platformu: itumezun.org

ODTÜ Mezun Platformu: odtum.network

Boğaziçi Üniversitesi Mezun Platformu: bogazici.network

arı24 ekibi olarak tüm İTÜ'lülerin güzel bir yıl geçirmesini diliyoruz İTÜ'nün çürütülen Tesla iddiasına cevabı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi