Microsoft Türkiye'den İngiltere'ye

1984 yılında İTÜ'den mezun olan aynı zamanda İTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu'nda geçmiş dönemlerde görev yapan iş adamı Tamer Özmen başarısını başarı ile katlamaya devam ediyor.

Şubat 2010'dan beri Microsoft Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Tamer Özmen 5 yıllık performansının ardından Microsoft Services İngiltere Genel Müdürlüğü'ne atandı.

2010-2015 yılları arasında Microsoft Türkiye'nin yılda ortalama yüzde 23 büyümesini sağlayan Özmen,1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Microsoft ABD'den sonra ikinci en büyük pazarı olan İngiltere'de Microsoft UK Services yapılanmasının başında yenilikçi teknolojiler ve çözümlerden sorumlu 550 kişilik bir beyin takımını yönetecek.

Microsoft'un "Önce Bulut,Önce Mobil" stratejisi içerisinde 191 ülkede, 46 dilde kurumlara hizmet veren Microsoft Services aynı zamanda yazılım şirketlerine global pazarda ticari ve teknik destek sağlıyor.Bu da Tamer Özmen için bundan sonraki olası atamasının ne kadar büyük olabileceği konusunda fikir veriyor.

Görevini Çağlayan Arkan'dan Devralmıştı

Tamer Özmen, 2003-2009 yılları arasında Microsoft Türkiye'nin Genel Müdürlüğü'nü yapan Çağlayan Arkan'ın Microsoft'un ABD Redmond'taki merkezine transfer olmasının ardından,Şubat 2010 tarihi itibariyle Türkiye'deki görevine başlamıştı.

11 bini aşkın iş ortağı olan Microsoft Türkiye'nin ülke müdürlüğüne kimin atanacağı ise açıklanmadı.

"Gelişmekte Olan Ülkeler Üniversiteleri" arasında İTÜ 8. sırada İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 1-7 Temmuz arasında

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor