İTÜ'nün yeni spor platfomu: BeeSportive

Spor alanında birçok başarıya imza atan İTÜ, sporsal faaliyetlere ulaşmayı kolaylaştıran bir oluşum kazandı. Hem öğrencilere spor kültürünü yaymayı hedefleyen hem de spor yapmayı daha eğlenceli ve sosyal bir aktiviteye çevirmeyi amaçlayan BeeSportive 3 günde 1000 kişiye ulaştığı facebook grubuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İTÜ içindeki takımlara ulaşmayı kolaylaştıran BeeSportive aynı zamanda takımlar haricinde bireysel olarak sporla ilgilenenlerin birbirlerine ulaşmasını kolaylaştırıyor. Vizyonu önce okul içerisinde sonra İstanbul genelinde spor kültürünü yaymak, spora verilen değeri ve yapılan yatırımı arttırmak olan BeeSportive; spora teşvik etmek için de her ay belli hediyeler ve ödüller dağıtmayı hedefliyor. Ünlü markaların spor ürünleri, EspressoLab'dan kahveler, Sütiş'te yemek gibi ödülleri kazanmak için #beesportive etiketiyle spor yaparken çektiğin fotoğrafını Instagram ve Twitter hesaplarından etiketleyerek veya facebook grubuna mesaj olarak göndermek yeterli.

İTÜ öğrencilerinin birlikte spor yapmasını kolaylaştırıp sportif ve sosyal açıdan aktifliklerine katkıda bulunmak istediklerini belirten projenin kurucularından Kerem Engin “Her alanda olduğu gibi sporsal alanda da değişimi öğrenci odaklı gelişimde görüyoruz. İlk olarak İTÜ içinde başlattığımız projeyi ilerleyen dönemde tüm üniversiteler ve İstanbula yaymayı hedefliyoruz.” dedi. Kampüs içinde birçok sponsorluk anlaşması yapan BeeSportive, büyük spor markalarıyla anlaşmayı hedefliyor. Orta vadede mobil uygulama çıkararak projenin genişlemesi de beklentiler arasında.

İstediğiniz herhangi bir sporu, saati ve yeri belirleyip paylaşarak insanlara ulaşabileceğiniz BeeSportive grubuna üye olmanız içinse öncelikle İstanbul Teknik Üniversitesi grubuna üye olmanız gerekiyor.

Sosyal medya hesaplarına ise burdan ulaşabilirsiniz:

facebook.com/groups/beesportive

twitter.com/beesportive

instagram.com/beesportive

Sıfırdan başladılar sonsuzda duracaklar Haydi sen de bu etkinliğe katıl, hayat kurtar!

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?