İTÜ Sosyal mi?

Merhaba İTÜ'lü. Her gün derslere gelip gitmekten, okulla birlikte başlayan quizlere çalışmaktan, vize final bütünleme sorunsalları da yol ağzında görünmüşken okulda canının sıkılıp, İTÜ hiç sosyal değil, İTÜ'de hiç bir etkinlik yok, ne kadar da asosyal bir okul dediğini duyar gibiyiz.
 
Sen yeter ki sosyalleşmek iste, biz sana etkinlik buluruz. İTÜ'de canın mı sıkıldı, gir hemen İTÜ24 etkinlikler sayfasına keyfin yerine gelsin. Senin için en uygun yer ve zamana göre İTÜ içerisinde gidebileceğin bir sürü etkinlik bulabilirsin.
 
İTÜ'deki tüm etkinliklerin tek adresi: İTÜ24 etkinlikler sayfası
 
Etkinlikler sayfamızı incelerken göreceksin ki İTÜ'de yapılan çoğu etkinlikliklerin mimarı İTÜ kulüpleri. Aslında senin düşündüğün kadar asosyal bir okul değiliz evet. İTÜ içerisinde birbirinden farklı her karaktere, her isteğe ve her hobiye hitap eden yaklaşık 100 kulüp var. (Bu haber yazılırken 99du mesela) Sen de bu kulüplerin bir parçası olmak isteyebilirsin ama hangi kulüp sana göre bilmiyorsun ve tüm kulüpleri de bir arada görüp inceleyebileceğin bir kaynak olmadığından yakınıyorsun.
 
Yakınma! Çözüm: İTÜ24 Kulüpler Sayfası
 
İTÜ içerisindeki en aktif kulüpleri ve neler yaptıklarını görebileceğin; uzmanlık, kültür-sanat ve spor dallarında hangi kulüplerin olduğunu, neler yaptıklarını ve ne kadar aktif olduklarını inceleyip senin için en uygun olanını bulabileceğin bir kulüpler sayfası hazırladık. Üstelik son 1 yılda yaptıkları etkinliklere göre özel bir algoritmayla puanlanlandırıp aktifliklerine göre senin için sıraladık. E sen de üşenme kulüpler sayfamıza tıklayıver. Senin kulübün orada biliyoruz.
 
Evet. İTÜ asosyal bir üniversite değil aslında. Sadece kulüplerin kendi etkinliklerinin tanıtımını düzgün yapamadığı bir üniversite.
 
Her yıl başında Kulüpler Şenliği'nde ziyaret ettiğin kulüplerde daha aktif rol alma zamanı belki de. Kulüpler Şenliği demişken bu seneki şenlikten aklımızda neler kalmış bir bakalım:

Mühendislikte zirve İTÜ Oyuna Devam!

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti